La KFC te poți conecta la wireless numai dacă știi câte ceva din materia de BAC

După ce mi-au zis că #nuepanicaman dacă am pe Facebook și statusuri fără like-uri, cei de la KFC mi-au povestit despre o altă campanie pe care o desfășoară în această perioadă și care vine în folosul persoanelor care se pregătesc pentru BAC: poți sta pe net la KFC doar după ce răspunzi la o întrebare din materia de BAC. Mi-a plăcut atât de mult ideea, încât am zis că trebuie s-o arăt și celor care intră și citesc ce mai scriu eu pe-aici. Practic, atunci când de conectezi la wireless într-un KFC, o să ți se deschidă o pagină cu o întrebare. Dacă răspunzi corect, poți sta pe net. Dacă nu, o să afli răspunsul la întrebare. Dacă reușești să treci de întrebare, să știi că poți folosi internetul doar o oră. Apoi va trebui să răspunzi altei întrebări ca să poți continua distracția pe net. Dar hai să-ți arăt și spoturile campaniei:

 

 

 

Chiar sunt curios dacă aș mai ști să mai răspund întrebărilor de BAC, că niciodată n-am fost prea bun la ținut minte lucruri. :))

Lasă un comentariu

Un comentariu

  • Eugen 28 Apr 2016, ora 16:29

    Cred ca este cea mai utila aplicatie. Nu numai pentru elevi, ca deh ne gandim ca elevii stau pe net la KFC. Ar trebui implementate aceste mici teste peste tot. La fel cum au facut in America pentru a combate analfabestismul, au scris toate semnele. Acesta este motivul pentru care in America toate indicatoarele sunt cu text. Go, Walk, Right, Left.