Au început înscrierile la Zilele Biz, cel mai relevant eveniment de business din România

Zilele Biz (14 – 18 noiembrie 2016, la Hotel Novotel din București) este evenimentul care reușește de 15 ani încoace să aducă pe o singură scenă cei mai importanți oameni de afaceri din România.

Mi se pare un eveniment maraton de la care orice om care deține sau care vrea să-și înceapă un business are de învățat, fie că participă la o singură zi de eveniment sau că vine la toate. În sală vor fi în fiecare zi antreprenori, manageri, specialiști în comunicare, consultanți, investitori, reprezentanți ai oficialităților și ONG-urilor, dar și reprezentanți ai presei și, bineînțeles, bloggeri.

E o ocazie foarte bună de învățare și de socializare, iar fiecare zi are farmecul ei aparte, pentru că echipa Biz a gândit programul în așa fel încât să dea impresia că zilnic e un eveniment separat, pentru că în fiecare zi sunt conferințe care se învârt în jurul câte unui domeniu de business, după cum urmează:

 • 14 noiembrie – Antreprenoriat;
 • 15 noiembrie – Inovație;
 • 16 noiembrie – Management;
 • 17 noiembrie – CSR;
 • 18 noiembrie – Media & Marketing.

Găsești aici programul complet, alături de câteva informații despre invitați. Apropo de asta, tema din acest an e „I shouldn’t be alive”, iar invitații sunt oameni de afaceri din România care au reușit să treacă peste toate greutățile pe care le impune țara noastră și, cu toate astea, să-și crească business-ul și să-l transforme într-o afacere de succes. Dacă vrei să vezi cum au făcut asta și dacă vrei să furi meserie de la ei, să știi că aici e pagina de înscriere. De menționat e și faptul că prețurile early-bird sunt disponibile până pe 17 octombrie, așa că ar fi bine să te grăbești. :D

4 Comments

 1. Ioana 11 octombrie 2016
  • Cristian Florea 11 octombrie 2016
 2. zoltybogata 12 octombrie 2016
  • Cristian Florea 12 octombrie 2016

Leave a Reply