Au început înscrierile la Zilele Biz, cel mai relevant eveniment de business din România

de

Zilele Biz (14 – 18 noiembrie 2016, la Hotel Novotel din București) este evenimentul care reușește de 15 ani încoace să aducă pe o singură scenă cei mai importanți oameni de afaceri din România.

Mi se pare un eveniment maraton de la care orice om care deține sau care vrea să-și înceapă un business are de învățat, fie că participă la o singură zi de eveniment sau că vine la toate. În sală vor fi în fiecare zi antreprenori, manageri, specialiști în comunicare, consultanți, investitori, reprezentanți ai oficialităților și ONG-urilor, dar și reprezentanți ai presei și, bineînțeles, bloggeri.

E o ocazie foarte bună de învățare și de socializare, iar fiecare zi are farmecul ei aparte, pentru că echipa Biz a gândit programul în așa fel încât să dea impresia că zilnic e un eveniment separat, pentru că în fiecare zi sunt conferințe care se învârt în jurul câte unui domeniu de business, după cum urmează:

 • 14 noiembrie – Antreprenoriat;
 • 15 noiembrie – Inovație;
 • 16 noiembrie – Management;
 • 17 noiembrie – CSR;
 • 18 noiembrie – Media & Marketing.

Găsești aici programul complet, alături de câteva informații despre invitați. Apropo de asta, tema din acest an e „I shouldn’t be alive”, iar invitații sunt oameni de afaceri din România care au reușit să treacă peste toate greutățile pe care le impune țara noastră și, cu toate astea, să-și crească business-ul și să-l transforme într-o afacere de succes. Dacă vrei să vezi cum au făcut asta și dacă vrei să furi meserie de la ei, să știi că aici e pagina de înscriere. De menționat e și faptul că prețurile early-bird sunt disponibile până pe 17 octombrie, așa că ar fi bine să te grăbești. :D

Lasă un comentariu

5 comentarii

 • Ioana 11 Oct 2016, ora 13:40

  Zilele Biz (14 – 18 octombrie 2016, la Hotel Novotel din București) – cred ca e 14-18 noiembrie ;)

  • Cristian Florea 11 Oct 2016, ora 14:14

   Ups. My bad. Mersi! :D

 • zoltybogata 12 Oct 2016, ora 08:22

  Salut, am o mare rugăminte la tine, încerc să vând câteva bannere publicitare de pe Bloguri în scop caritabil, au acceptat ideia mea de a ceda un loc de banner pe Blogurile lor, la ora asta am vândut pe Prințesa Urbană, Viktor Kapra, Stelian Muscalu.ro, Blogatu.ro și Groparu, dar mai sunt nume mari în listă cabral.ro, Marius Matache, MANAFU, cosmintudoran.ro, bazavan.ro, patraru.ro, adihadean.ro, petreanu.ro, ect. Am nevoie de ajutor, promovare, ect. ajută mult cu like and Share, pentru a reușii, banii obținuți vor fii folosiți pentru a cumpăra cărucioare electrice second celor cu dizabilități grave, vezi la mine pe Blog.
  http://zoltybogata.ro/acuma-va-rog-sa-ma-ajutati-sa-vand-aceste-bannere-publicitare
  Dacă poți să mă ajuți, maș bucura foarte tare. Multă sănătate
  P.S. Dacă poți, ar ajuta mult să-mi cedezi un spațiu publicitar și la tine.

  • Cristian Florea 12 Oct 2016, ora 09:53

   Salutare, Zolty,

   Sigur că cedez un loc de banner. Nu știu de ce n-am făcut asta până acum.