Zodiacul

Din seria: „Chestii pe care nu le înţeleg” face parte, de foarte multă vreme, zodiacul.

Ok … partea în care se spune că erau stelele, planetele sau tot Sistemul Solar aşezate nu ştiu cum şi s-a ajuns la concluzia că de pe data de … până pe data de … este zodia x asta am înţeles.

Faptul că au apărut horoscoape chinezeşti în care toţi sunt ba cocoşi, ba şerpi, ba şobolani, ba mai ştiu eu ce am înţeles-o, faptul că noi avem un zodiac europeano-chaldeean care e cel mai citit din lume, mai greu, dar am înţeles-o şi pe asta, iar faptul că există horoscopul femeii, horoscopul bărbatului şi horoscopul copilului mi se par porcării, la fel ca şi chestia în care zodiacul chinezesc îmi spune cu cine mă potrivesc în dragoste şi cu cine nu.

Nedumerirea mea consta în zodiacul de zi cu azi. Adică eu nu înţeleg cum naiba îmi spun toate babele de la televizor ce-o să fac în ziua aia? Îi zice planeta Mercur că azi o să-mi meargă prost? O să le meargă prost la toţi născuţi în zodia mea pentru că aşa zice Sistemul Solar? Poate mă face şi pe mine cineva să înţeleg :-?

Lasă un comentariu

5 comentarii

 • Alexander 5 Mar 2009, ora 11:35

  Ceea ce auzi tu la televizor e intotdeauna o mare vrajeala. Nu l-as putea numi nici macar un zodiac generalizat pentru ca se spun o groaza de prostii si multe din ele fara nici o legatura cu multi dintre nativii zodiei. Jumatate din ei sa spunem ca nici nu sunt casatoriti si vine o baba cum ii spui tu si indruga verzi si uscate despre relatia cu partenerul. Potrivirea intre zodii e deasemenea, pusa la modul asta simplist, o mare porcarie. Daca vrei niste raspunsuri semnificative e bine sa apelezi la un astrolog care iti poate construi o astrograma si care iti poate spune pe indelete ce te intereseaza. Dar horoscoapele din ziare si de la tv sunt aiureli. Pe mine daca m-ar interesa realmente aspectul asta as merge la un astrolog si cu asta basta. Si chiar si asa ar fi de curiozitate. Poate intalnesti naibii persoana potrivita si ti se nazare sa o intrebi ce zodie e si renunti la relatie ca zice horoscopul chinezesc ca nu va potriviti, hai sa fim seriosi.

  De la mine poti citi: SEO a la Bahmuteanu

 • Serginho 5 Mar 2009, ora 11:55

  Eu stiu doar zodiacul normal si cel chinezesc… restu porcarii

  De la mine poti citi: Tarzan la volan

 • Grim_Cris 5 Mar 2009, ora 12:10

  cred ca toate sunt porcarii la urma urmei

 • redandblue 5 Mar 2009, ora 14:03

  Ma plictiseam intr’o seara si am intrat pe cateva saituri si am citit cateva horoscopuri , din 5 in nici unul nu scria la fel…numai prostii , dar e multa lumea care cred in ele

  De la mine poti citi: Dansând la volan!

 • Crok 5 Mar 2009, ora 17:52

  si eu ma intreb de unde le scot astia?
  dar uneori faza tare e ca le nimeresc :))

  De la mine poti citi: Actualizare blog