Acum îți poți activa internet 5G pe mobil fără abonament și la un preț bun

Cum ar fi să ai viteza internetului de pe Wi-Fi chiar și atunci când nu ești acasă?

Acesta e primul meu gând când vine vorba de viteza internetului 5G pe mobil, faptul că nu vei mai face diferența între a fi conectat la WiFi sau nu și poți descărca sau urmări filme 4K fără probleme, poți juca jocuri în rețea fără niciun fel de lag sau poți face hotspot de pe telefon pe laptop, iar totul să se miște impecabil.

Într-adevăr, tehnologia 5G este încă la început de drum (atât în România, cât și în străinătate), dar dacă ai un device compatibil cu internetul 5G și dacă locuiești într-un oraș în care există conexiune 5G, să știi că acum te poți bucura de beneficiile acestor viteze la un preț mic și fără abonament.

Cum? Vodafone România tocmai a lansat Flex, cel mai ieftin și liber-de-contract mod de a avea acces la internetul 5G pe mobil.

Vodafone Flex este un tip de abonament diferit față de felul în care suntem noi obișnuiți. Este un abonament pe care îl activezi 100% digital, fără să fii nevoit să faci contract și fără să fii nevoit să-l ții activ pentru un an sau doi.

Este, dacă vrei, ca abonamentul de Netflix: îl activezi, retrage singur bani de pe card lunar, iar dacă nu mai vrei să-l mai folosești la un moment dat, îl dezactivezi din aplicație și gata.

Flex vine în 3 variante de preț și beneficii: 7 €, 9 € și 12 €, după cum poți vedea în imaginea de mai jos.

Acum îți poți activa internet 5G pe mobil fără abonament

Cam așa a fost reacția mea când am aflat. 😅

Acum îți poți activa internet 5G pe mobil fără abonament

Indiferent de varianta pe care o alegi, ai următoarele beneficii:

Acum îți poți activa internet 5G pe mobil fără abonament

Bonus: ai 30 de zile gratuite dacă activezi abonamentul până pe 26 februarie.

Altfel spus, poți testa serviciile timp de 30 de zile fără niciun fel de cost, dacă decizi să activezi Vodafone Flex până pe 26 februarie.

Mai mult, dacă activezi serviciul în luna februarie, primești și un voucher cu reducere de până la 100 € pe care-l poți folosi în magazinul online Vodafone la cumpărarea anumitor telefoane Samsung. Voucher-ul îl vei primi instant pe mail după ce activezi serviciul.

Cum se activează Vodafone Flex?

E de-ajuns să deschizi aplicația MyVodafone pe telefon. Dacă nu ai cont de MyVodafone îți poți face acum unul, iar dacă ai, trebuie doar să te loghezi în el.

După ce te-ai logat în cont, o să vezi în aplicație bannerul de mai jos.

Acum îți poți activa internet 5G pe mobil fără abonament

Dai click pe el, îți alegi tipul de abonament dorit (7, 9 sau 12 euro) și gata, e activat. 😁

Iar dacă vrei să vezi ce viteze prinzi cu internetul 5G de la Vodafone, am făcut un clip pe tema asta zilele trecute, pe care îl poți urmări mai jos:

Detalii despre Vodafone Flex poți citi aici sau direct în aplicația MyVodafone (download pentru iOS și Android).

One Response

  1. Dana 3 martie 2021

Leave a Reply