Acum poți folosi WhatsApp de pe laptop indiferent de telefonul pe care-l ai

Prin ianuarie, cei de la WhatsApp au anunțat că au lansat o versiune web a aplicației, pe care utilizatorii s-o poată folosi în timp ce stau în fața calculatorului. Din păcate pentru persoanele care au iPhone, acea versiune web putea fi folosită doar de cei care aveau telefoane pe platformele Android, Windows Phone și BlackBerry. Motivul pentru care cei cu iPhone n-o puteau folosi era că, cică, sistemul de operare iOS are niște limitări peste care nu pot ei trece.

Acum vreo două zile au anunțat că web.whatsapp.com poate fi folosit și de cei cu iOS. De fapt, cam așa arată lista de sisteme de operare pe care le suportă.

whatsapp web

Și conectarea e simplă, așa cum scrie și în imaginea de mai sus. Pentru iOS, te duci în setările aplicației și o să vezi WhatsApp Web undeva. Apeși pe el, se deschide camera, apoi scanezi codul QR care-ți apare când accesezi web.whatsapp.com. Partea faină e că automat ți se sincronizează toate conversațiile și contactele. :D

whatsapp web1

Acum trebuie să văd cum aș putea face ca butonul de WhatsApp despre care ziceam aici să funcționeze și pe varianta web a aplicației.

Leave a Reply