Ajutaţi-mă să-mi fac cele mai nebuneşti poze

We Are Tourist este un proiect început de nişte oameni tare simpatici şi cu simţul umorului, ce are ca scop trollarea turiştilor de pretutindeni.

Totul a început când Gaby şi Lucy s-au pus pe făcut poze de genul ăsta, adică asemeni unor turişti plini de entuziasm.

După ce s-au plimbat prin Europa, Gaby şi Lucy s-au gândit să promoveze proiectul ăsta şi în ţara noastră, dar fără să umble ei în fiecare oraş în parte. Aşa a ieşit proiectul Romanians are tourists, în care un aparat foto se plimbă în oraşele marcate pe harta de mai jos, iar un reprezentat al fiecărui oraş tre’ să-şi facă poze cât mai hai-hui, cât mai de turist, ca să arate adevărata valoare a oraşului său.

romanians are tourists

Când am văzut „Focşani” pe hartă, am zis că eu vreau să fiu ăla care face poze în oraşul vrâncean şi, după ce am completat un formular, am aflat că am fost ales drept reprezentant al Focşaniului pentru pozele în cauză.

Toată joaca asta nu numai că e una tare amuzantă şi interesantă, dar are şi un premiu: cel care face cele mai faine poze, câştigă aparatul foto care a trecut prin mâna tuturor înscrişilor.

Probabil bănuiţi că vreau ca aparatul să fie al meu, nu? Iar ca să fac asta, am nevoie de ajutorul şi priceperea voastră. Vreau să-mi fac cele mai nebuneşti poze, dar nu sunt sigur că cele mai bune idei îmi vor veni chiar mie. Săptămâna viitoare aparatul foto ajunge în Focşani, iar eu vreau să am cele mai tari idei de poze atunci. Vă rog, dacă binevoiţi, să-mi spuneţi cum aţi fi făcut voi pozele dacă aţi fi fost în locul meu, iar când va veni vremea, vă voi da o bere pentru asta.

Totodată, cine vrea să iasă cu mine la pozat săptămâna viitoare ştie cum să mă anunţe, da? Asta ca să nu spuneţi că păstrez distracţia doar pentru mine.

P.S.: Pozele care s-au făcut până acum le puteţi vedea aici.

Tags:

12 Comments

 1. Liviu Ionut 30 martie 2012
  • Cristian Florea 30 martie 2012
   • Liviu Ionut 30 martie 2012
   • Cristian Florea 30 martie 2012
 2. Liviu Ionut 30 martie 2012
  • Cristian Florea 30 martie 2012
 3. Toto 2 aprilie 2012
  • Cristian Florea 3 aprilie 2012
 4. Noni 3 aprilie 2012
  • Cristian Florea 3 aprilie 2012
 5. Petru(care altul):)) 10 aprilie 2012
  • Cristian Florea 10 aprilie 2012

Leave a Reply