Ai animale de companie? Cumperi produse online pentru ele? [sondaj]

Acum câteva zile anunțam că ofer un banner și un advertorial pe blogul meu în schimbul unei donații. Am fost uimit să văd că fix în acea zi am găsit și donatorul, care e Animax, unul dintre cele mai cunoscute (dacă nu, chiar cel mai cunoscut) magazine de animale și produse pentru animale. E un brand care se dezvoltă de 18 ani încoace și care a ajuns în momentul de față la 60 de unități. Sunt sigur că ai intrat și tu într-un magazin de-ale lor cel puțin o dată, fie că ai animale de companie sau nu, măcar ca să vezi despre ce e vorba sau ca să te joci cu animăluțele aflate în magazin.

Cu ocazia acestei colaborări am aflat și că Animax nu numai că e un brand cu o inimă mare, dar are și un magzin online destul de bine organizat și chiar și un blog, cu sfaturi scrise de către o echipă de specialiști. Pornind de aici, m-am gândit să fac un sondaj pentru stăpâni, să văd în ce măsură cumpără ei dintr-un magazin online mâncare, haine, perne sau alte lucruri folositoare lor și animalelor lor, așa că te invit să completezi sondajul de mai jos.

Aș vrea să facem în așa fel încât să completeze cât mai multă lume acest sondaj, că mi-ar plăcea să fac un infografic pe tema asta, după ce strângem destul de multe răspunsuri. Dacă ai prieteni cu animale de companie, dă-le și lor link-ul spre acest articol. Cu cât avem mai multe răspunsuri, cu atât va ieși infograficul mai relevant. :D Mulțumesc!

One Response

  1. maria 30 octombrie 2016

Leave a Reply