7 aplicații pentru iPhone pe care le găsești gratuit pentru o perioadă limitată de timp

Îmi place să caut din când în când aplicații care sunt gratuite pentru o perioadă limitată de timp. Și descopăr așa tot felul de lucruri faine pe care probabil n-aș da bani în mod normal, dar care nu strică dacă se află în telefon. Azi m-am gândit să fac o listă cu 7 aplicații pentru iPhone pe care le găsești gratuit doar pentru o perioadă limitată de timp. Probabil dacă citești articolul acesta  la două-trei zile după ce l-am scris, o parte dintre ele nu vor mai fi gratuite, așa că ar fi bine să te miști repede, dacă-ți place vreo aplicație dintre cele de mai jos:

1. Browser and File Manager for Documents – de obicei costă 4,99$ – îți oferă posibilitatea de a descărca pe iPhone documente pe care de obicei nu le poți descărca, cum ar fi arhivele .zip, spre exemplu. O poți descărca de aici.

aplicații pentru iPhone - browse and file manager for documents

2. Secret Calculator Plus – de obicei costă 0,99$ – la prima vedere pare o simplă aplicație de făcut calcule, dar dacă introduci un cod secret pe care-l stabilești când rulezi aplicația pentru prima dată, ai acces într-o interfață din spate, în care poți să ascunzi diverse poze sau link-uri. Nimeni nu știe ce-i în spatele calculatorului până când nu află codul secret. Se poate descărca de aici.

aplicații pentru iPhone - secret calculator plus

3. Monster Stunts – de obicei costă 1.99$ – e un joc în care trebuie să conduci un monster truck și să treci de diverse nivele. Îl poți descărca de aici.

aplicații pentru iPhone - monster stunts

4. Prio – de obicei costă 0.99$ – e un reminder și un to-do list. Poți aranja lucrurile pe care le ai de făcut într-o zi în funcție de priorități. O poți descărca de aici.

aplicații pentru iPhone - prio

5. Mail Master Pro – by NetEase – de obicei costă 0.99$ – un client de mail, în caz că nu-ți place cel pe care ți-l oferă iPhone-ul. Poate fi descărcat de aici.
aplicații pentru iPhone - mail master pro

6. Ligify – de obicei costă 0.99$ – dacă ai iPhone 6s, 6s plus sau SE, poți transforma acele live photos pe care le faci în fișiere .gif sau .mov. Poate fi descărcată de aici.

aplicații pentru iPhone - ligify

7. Coyn – de obicei costă 1.99$ – te ajută să-ți administrezi banii mai bine. Poți să-ți notezi acolo cheltuielile pe care le ai și să-ți dai seama unde se duce salariul tău. Poate fi descărcată de aici.

aplicații pentru iPhone - coyn

Cam asta e pentru azi. Sper că ai găsit în recomandările de mai sus cel puțin o aplicație care să-ți mai ușureze puțin activitățile.

2 Comments

  1. Eugen 10 mai 2016
    • Cristian Florea 10 mai 2016

Leave a Reply