3 aplicații pentru smartphone care s-ar putea să-ți fie utile

Testez multe aplicații. Îmi place să intru des în App Store și să descarc de-acolo tot ce e pe val sau tot ce cred eu că ar putea fi util. Mai mult, urmăresc site-uri de specialitate ca să fiu la curent cu ce apare nou în materie de aplicații pentru smartphone. Pe cele mai multe le șterg după prima utilizare, dar sunt și câteva care mi se par utile și le las salvate acolo. Mă gândeam că aș putea începe să fac periodic câte-un articol cu aplicații pentru smartphone pe care le recomand. Acesta ar fi primul dintr-o serie mai lungă. :D

N-o să dau foarte multe detalii despre fiecare aplicație în parte pentru că nu vreau să te conving să o descarci, ci vreau să-ți spun, pur și simplu, că există. Iar dacă ți se pare utilă, o descoperi singur.

1. PrimAjutor – aplicație făcută de Serviciul Privat de Ambulanță Samaritanus Tîrgu-Mureș. Îți spune tot ce trebuie să știi despre acordarea primului ajutor. Mi-ar plăcea să o descarci, să o răsfoiești, apoi să o păstrezi în telefon. Ideal ar fi să nu ai nevoie de ea niciodată, dar dacă se va întâmpla să-ți trebuiască, ar fi bine s-o ai la îndemână. Găsești acolo inclusiv sfaturi despre ce trebuie să faci în cazul unor mușcături provocate de animale (câine, pisică, insecte sau șarpe).

The app was not found in the store. :-(
Manual de Prim Ajutor
Manual de Prim Ajutor
Developer: REEA
Price: Free

2. Pago Plătește – aplicație făcută de mastercard și Banca Transilvania. E un loc din care poți plăti facturile furnizorilor de servicii. Practic, te conectezi la început, apoi ai într-un singur loc furnizorul de telefonie mobilă, de cablu și internet, de apă, curent etc., iar din aplicația Pago Plătește poți plăti facturile tuturor și ești notificat în legătură cu statusul plăților tale.

Pago plateste
Pago plateste
Developer: Timesafe
Price: Free
Pago plateste
Pago plateste
Developer: Timesafe
Price: Free

3. WhatTheFont – dacă vrei să vezi ce font a fost folosit pe un afiș, o carte sau un banner stradal, aplicația asta te va ajută. E un fel de Shazam pentru fonturi. :D

WhatTheFont
WhatTheFont
Developer: MyFonts Inc.
Price: Free
WhatTheFont
WhatTheFont
Developer: MyFonts
Price: Free

Atât pentru azi. Dacă ai și tu recomandări de aplicații interesante, le accept cu drag. :D

Iar dacă vrei să vezi alte articole cu recomandări de aplicații, te invit aici.

Citește și alte articole despre produsele Apple dând click pe măr

    1. Rahela luni, 6 noiembrie 2017, 11:48
      • Cristian Florea vineri, 10 noiembrie 2017, 15:59
      • Cristian Florea luni, 22 ianuarie 2018, 9:59

    Adaugă un comentariu