Atitudinea este o decizie

atitudinea este o decizieÎncearcă să transformi ziua de mâine într-una specială. Când te trezeşti, întreabă-te cum vrei să-ţi fie ziua. Vei avea două opţiuni: poţi avea o zi foarte bună, sau poţi avea o zi normală, de la care să nu aştepţi nimic.

Eu întotdeauna aleg să am o zi foarte bună. Încearcă şi tu, măcar mâine. O să fii nevoit să vezi partea plină a paharului în tot ceea ce ţi se întâmplă. O să trebuiască să-ţi dai seama că dacă tratezi o problemă cu atitudine negativă, nu vei face decât să-i dai voie problemei să crească.

Dacă eşti supărat din cauza unui lucru, gândeşte-te că supărarea nu va schimba lucrurile. În loc să stai posomorât, întreabă-te întotdeauna ce-ai putea face ca să-ţi fie mai bine. Nu e greu. Trebuie doar să încerci. Începe de mâine şi dacă-ţi prinde bine, continuă să faci asta în fiecare zi.

Lasă un comentariu

2 comentarii

 • Ana- 10 Iul 2012, ora 12:45

  Ce e cu tine de esti asa pornit pe chestii pozitive!? imi place, intai sport acum exercitii petru minte, foarte bine! iti recomand si o cura de detox din sucuri naturale facute din fructe la juicer ! eu beau in fiecare zi si ma simt fantastic. ieri am baut telina cu morcov si mar si lamaie.

  • Florea Cristian 10 Iul 2012, ora 20:00

   Am de ales între o stare pozitivă şi una mai puţin pozitivă. Dacă tot o pot alege pe cea pozitivă, de ce să nu fac asta, nu?

   Mulţumesc pentru recomandări, am să încerc şi eu!