Avem pagină de Facebook pentru hashtagul #casastiti

Pentru cei care au deschis calculatoarele mai târziu, hashtagul #casastiti a apărut spontan, pe Facebook. Nu l-a inventat nimeni, ci l-au propus mai mulţi. Povestea lui e aici. Totuşi, am observat că Facebook nu prea ştie să ţină o arhivă a postărilor scrise pe un anumit hashtag. Din când în când şterge tot ce s-a scris, că aşa vrea el, iar din acest motiv m-am gândit să găsesc o alternativă.

Totodată, am ajuns la concluzia că ce scriem pe #casastiti nu merită să fie limitat la a nota performanţele românilor la concursurile internaţionale, aşa cum îl gândisem iniţial, pentru că lumea are tendinţa să-l pună în mesaje care conţin diverese curiozităţi şi cine sunt eu să explic lumii că nu-l foloseşte corect? Dacă tot tendinţa e să fie asociat diverselor curiozităţi publicate pe internet, hai să-l extindem în acest sens.

Aşa am hotărât să fac pagina casastiti, un loc în care să public diverse curiozităţi pentru cei pasionaţi de aşa ceva. Pe lângă curiozităţi vor fi, bineînţeles, şi obişnuitele mesaje referitoare la performanţele alor noştri peste hotare. Nu am cine ştie ce aşteptări de la pagină, dar de ceva timp voiam să fac un loc în care să pot modera ce se publică pe marginea subiectului, pentru că pe hashtag, aşa cum e el acum, au început să apară postări referitoare la cursuri de limba engleză pentru copii sau la cum poţi scăpa de carii cu nu-ştiu-ce clinică dentară. În loc să mă cert cu ei ca să scoată mesajele, prefer să fac un loc în care să pot controla eu ce se scrie.

Deci cine vrea să urmărească de-acum postări din categoria „casastiti”, poate urmări pagina asta. În continuare am să public şi pe contul meu personal curiozităţile, dar vor fi anumite postări care vor apărea doar pe pagină.

casastiti

Leave a Reply