Black Friday încă nu s-a terminat. Orange are oferte bune la smartphone-uri și alte gadget-uri

Dacă ești genul de cumpărător online care nu s-a grăbit să golească tot cardul vineri, cred că e un moment bun să discutăm despre reducerile rămase după weekend-ul de Black Friday și despre ce poți cumpăra la prețuri foarte bune direct de pe site-ul Orange.

Spun asta pentru că la Orange reducerile durează până pe 23 noiembrie și încă mai ai o selecție bună de produse pe care le găsești pe stoc, iar dacă ești deja client Orange, cu atât mai bine, pentru că beneficiezi de prețuri personalizate în funcție de abonamentul tău.

Black Friday încă nu s-a terminat. Orange are oferte bune la smartphone-uri și alte gadget-uri 1 | Cristian Florea

Spre exemplu, dacă ar fi să ne uităm la smartphone-uri, găsești acest Samsung Galaxy A13 5G la doar 479 de lei dacă ai un abonament de 12 € / lună. Sau un Xiaomi 12 Lite 5G la doar 1.317 lei dacă ai un abonament de 15 € / lună.

Totuși, dacă ar fi să aruncăm o privire și peste ofertele care se aplică celor fără abonament Orange, ai câteva produse chiar faine dintre care poți alege.

Black Friday încă nu s-a terminat. Orange are oferte bune la smartphone-uri și alte gadget-uri 3 | Cristian Florea

De exemplu, dacă vrei să-ți completezi suita de produse smart home din casă sau de la birou, găsești această cameră de supraveghere Tapo C200 la doar 127 de lei sau un bec multicolor smart tot de la TP-Link, Tapo L530E, cu doar 59.88 lei. Am testat un astfel de bec săptămânile trecute și mi se pare un preț foarte bun pentru tehnologia pe care pui mâna.

Dacă vrei un aspirator robot, găsești la 1162 de lei acest aspirator Lenovo T1S. Apropo de asta, acum vreo 3 luni de zile am făcut un research rapid la aspiratoarele robot, că cel de-acasă părea că dă semne de oboseală și nu am găsit mare lucru la mai puțin de 1600 – 1700 de lei ca să aibă toate funcțiile de care aveam nevoie. Acest T1S era pe lista scurtă, dar până la urmă am mai amânat achiziția pentru că problema de la aspiratorul nostru s-a rezolvat prin schimbarea unui simplu motoraș 😁 Totuși, 1162 de lei pe un astfel de produs mi se pare un preț foarte bun.

Black Friday încă nu s-a terminat. Orange are oferte bune la smartphone-uri și alte gadget-uri 5 | Cristian Florea

Printre altele, mai găsești și un Laptop Huawei MateBook 14s cu procesor i5 gen 11, 16 GB RAM și 512 GB spațiu de stocare cu 5068 de lei, iar dacă îl cumperi până pe 23 noiembrie primești gratuit și un smartwatch Huawei GT2 46mm, care în mod normal e 444 de lei.

Așadar, îți recomand să arunci o privire peste oferta de Black Friday de la Orange și să alegi ce se potrivește cel mai bine nevoilor tale 👌🏼 Apropo, și abonamentele Orange au reduceri considerabile.

(P)

Leave a Reply