Calif a deschis un fast-food în care găsești doar mâncare sănătoasă

Nu vezi prea des cuvintele fast-food și mâncare sănătoasă în aceeași frază, așa-i? Doar că la Calif chiar se aplică, pentru că au lansat un restaurant nou, cu un concept diferit față de ce au avut până acum și cu câteva produse noi și gustoase. Dar hai să le luăm pe rând.

Unde e și cu ce se diferențiază noul restaurant

Condimental de Calif se găsește pe Bulevardul Mărășești, nr. 100. La intersecția dintre Bd. Mărășești și Splaiul Unirii. Este un design cu totul nou și este un loc grozav în care să iei masa de prânz. Eu am le-am călcat pragul de 3 ori înainte de evenimentul de lansare (care a avut loc acum două săptămâni). Atât de mult mă regăsesc în locul acela. Hai să vezi și niște fotografii, ca să înțelegi de ce-i atât de special.

Momentan, restaurantul li se adresează în special angajaților din companiile din zonă. Din acest motiv și programul e destul de restrictiv, de luni până vineri, între 11:30 și 20:00.

Cum adică e accentul pus pe mâncare sănătoasă?

Adică au renunțat de tot la prăjeli în baie de ulei și și-au luat niște cuptoare super tehnologizate care fac în așa fel încât produsele care se prăjeau în trecut să fie acum coapte și să aibă un gust delicios. Trust me, dacă ai poftă de cartofi prăjiți și-ți cumperi acei cartofi copți pe care-i găsești la Calif, n-o să faci rabat de la gust, atât de bine sunt făcuți. Iar cuptoarele pot fi monitorizate inclusiv de pe smartphone, atât de deștepte sunt.

Produsul nou din meniul Condimental de Calif este kebunul, alternativa unui prânz ușor, cu condimente proaspete, servit într-o cutie care-ți oferă și avantajul de a mânca din picioare, dacă ești într-un loc aglomerat. Bineînțeles, există și avantajul de a închide cutia și a o lua cu tine, dacă ai mâncat jumătate de kebun și vrei să mănânci restul mai târziu. Iar dacă alegi kebunul cu carne (de vită sau de pui), să știi că acea carne este atât de fragedă pentru că a fost marinată timp de 24 de ore într-un amestec de mirodenii și legume. Îți las mai jos meniul de kebunuri, ca să vezi dintre ce variante poți alege.

Meniu Kebun - Condimental de Calif - fast-food cu mâncare sănătoasă

Iar dacă vrei să citești mai multe lucruri despre kebun, te invit pe kebun.ro.

Legat de celelalte produse din meniu, să știi că au păstrat cam tot ce găsești în Calif-urile clasice. Singurul lucru care nu se mai găsește în meniul Condimental este kebabul clasic, căruia, fie vorba între noi, oricum nu cred că-i duce cineva lipsa, având în vedere că sunt atâtea alternative bune în meniu.

Iar dacă ar fi să fac un top personal al lucrurilor pe care le găsești în meniul Calif, el ar arăta cam așa:

  1. Kebun de pui cu cartofi – aș mânca două la aceeași masă, dacă aș putea. Atât de mult îmi place;
  2. Maxi-dil de pui – te lingi pe degete, nimic mai adevărat;
  3. Supă cremă de linte – surpriza din meniu, aș spune. Am încercat-o o dată și am devenit fan. Nu mă așteptam să-mi placă vreodată o supă cremă. Calif m-a convins.

Dacă mai poți și desert, îl vei primi gratuit

Dacă ajungi la Condimental de Calif în luna iulie, pe lângă faptul că te vei bucura de acea mâncare sănătoasă despre care ți-am tot povestit, să știi că poți să să spui la casă parola #maipotșidesert și vei primi un desert din partea casei (în limita stocului disponibil). Să nu spui că n-ai știut. :D

Tags:

2 Comments

  1. Natural 10 iulie 2017
    • Cristian Florea 10 iulie 2017

Leave a Reply