Când faci un bine, fapta îți este răsplătită. Întotdeauna.

Ai observat și tu lucrul ăsta? De fiecare dată când faci un bine, se întâmplă cumva ca lucrurile bune să se întoarcă la tine. Uneori vin mai repede, alteori mai târziu, dar sigur vor veni.

Acum vreo lună de zile am făcut pe blog un concurs în care te-am rugat pe tine și pe cei care mai citesc ce scriu eu să-mi povestiți despre o persoană sau o firmă care face lucruri bune pentru comunitate, apoi am premiat un comentariu cu o tabletă Lenovo.

Astăzi voiam să-ți amintesc de faptul că cei de la METRO au un program care se numește „Starurile Comunității”, în care invită IMM-urile care fac activități de CSR să se înscrie, ca apoi să fie premiate. Reiau aici și ce se încadrează la „activități de CSR”:

– deservirea comunității locale;
– furnizarea de servicii, prețuri și produse unice, contribuind la bunăstarea cartierului
prin programe de incluziune sociala;
– sprijinirea și sponsorizarea evenimentelor locale;
– a da dovadă de curaj moral/a-i ajuta pe ceilalți;
susținerea persoanelor defavorizate;
– participarea/organizarea de festivaluri sau alte evenimente pe plan local;
– contribuirea la păstrarea curățeniei în comunitate;
– restaurarea siturilor istorice sau participarea la strângeri de fonduri;
– acordarea de beneficii speciale persoanelor fără adăpost;

Astfel, dacă știi pe cineva care deține un IMM și care a desfășurat una dintre activitățile de mai sus, trage-l de mânecă și spune-i că fapta bună i se poate întoarce, dacă se înscrie până pe 23 iulie în programul „Starurile Comunității” și că premiile sunt în valoare totală de 70.000 de lei. Iar dacă nu știi pe nimeni, dă acest articol mai departe, că s-ar putea să ajungă la cineva care să se încadreze în condițiile programului.

Starurile_comunității

Leave a Reply