4 trucuri pentru câmpul de căutare de pe iPhone

Nu știu cât de des folosești câmpul de căutare de pe iPhone, dar pentru mine e extrem de util. M-am obișnuit să accesez aproape orice aplicație de-acolo, pentru că atunci când dau scroll de sus în jos, găsesc afișate cele mai accesate aplicații din ultima vreme, iar dacă vreau să ajung la o aplicație pe care nu prea o folosesc, cum nu știu exact în ce folder am ascuns-o, e mai simplu s-o caut direct în search. La fel și cu contactele, în loc să intru pe Telefon ca să caut un contact, îi scriu numele direct în acel search și îl găsesc mult mai repede.

Totuși, câmpul de căutare de pe iPhone știe să facă mai multe lucruri decât să găsească informații. Uite 4 trucuri care-ți pot ușura munca:

1. Convertor valutar. Se folosește de datele de la Yahoo! pentru a face conversii valutare. Din păcate, văd că nu funcționează și cu moneda românească (deși Yahoo! are în API-ul lui și această monedă), dar poți face altfel de conversii. Poate ți-e util în vacanță.

convertor valutar in campul de cautare de la iphone

2. Convertor Celsius – Fahrenheit (sau viceversa). Cu ocazia asta pot spune și că dacă ții apăsat mai mult pe tasta zero de pe iPhone, vei putea scrie semnul de grad. :D

convertor grade celsius in fahrenheit cautare de pe iphone

3. Convertor de lungimi și volume

convertor de lungimi si volume - cautare de pe iPhone

4. Matematică de bază

matematica de baza - cautare de pe iphone

Sper că-ți vor fi utile recomandările mele. Dacă vrei să vezi mai multe trucuri pentru iPhone, te invit să accesezi articolul 9 trucuri pe care le poți încerca pe iPhone.

Tags:

Leave a Reply