Acum poți controla cine te poate adăuga în grupuri de WhatsApp și cine nu

WhatsApp a adăugat recent o funcție care-ți permite să controlezi cine are voie să te adauge în grupuri de WhatsApp și cine nu.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu sistemul, în momentul de față oricine are numărul tău de telefon te poate adăuga într-un grup de WhatsApp, iar unor li se întâmplă des să fie adăugați în grupuri în care nu-și doresc să fie, lucru care poate fi deranjant uneori.

Bineînțeles, poți ieși din fiecare grup de WhatsApp în care ești inclus, dar dacă nu ai timp și răbdare să faci asta, poți selecta mai specific cine te poate adăuga în grupuri și cine nu, folosind o setare foarte simplă.

Primul pas pe care trebuie să-l faci e să-ți actualizezi aplicația WhatsApp la zi, apoi să mergi la Settings – Account – Privacy – Groups. Acolo o să vezi că, by default, e activată opțiunea care permite oricui să te adauge în grupuri, dar poți alege între a-i lăsa doar pe cei pe care îi ai în agendă să te adauge în grupuri sau poți bifa doar anumiți oameni din agendă care te pot adăuga. Sau există și opțiunea de a exclude anumite persoane din agendă, iar toți ceilalți să te poată adăuga în grupuri.

Acum poți controla cine te poate adăuga în grupuri de WhatsApp sau nu

Detalii despre această funcție găsești și pe blogul oficial WhatsApp.

7 Comments

 1. Alina 8 noiembrie 2019
 2. Pingback: Știri din Social Media [9] | Cristian Florea 18 noiembrie 2019
 3. Marius 10 decembrie 2020
  • Cristian Florea 14 decembrie 2020
   • Roxana 21 mai 2021
  • Cristi 22 decembrie 2020
   • Roxana 21 mai 2021

Leave a Reply