Știri din Social Media [9]

Informațiile de mai jos au apărut luni în newsletterul săptămânal pe care-l trimit abonaților de pe acest blog. Dacă vrei să primești informații asemănătoare direct pe mail te invit să te abonezi aici.

Facebook

– How to Analyze Your Facebook Ad Performance: 9 Ways

– Facebook face un logo nou. Dar nu pentru utilizatorii obișnuiți ai platformei, ci mai degrabă un logo business care va apărea pe platformele pe care le mai dețin ei.

– Facebook Launches Military and Veterans Hub to Improve Digital Skills for Those Who Serve

– Facebook Will Implement Limits on How Many Ads a Page Can Run in 2020

Instagram

– Cum s-a schimbat engagement-ul pe Instagram în țările în care a fost scos numărul de like-uri de la postări. Dacă nu ai urmărit subiectul, pe scurt e cam așa: Instagram a decis să ascundă numărul total de like-uri primite la pozele urcate pe platformă. A testat în câteva țări opțiunea asta (de a nu mai vedea numărul exact de like-uri în Feed, ci a fi un metric pe care să-l vadă doar cel care a publicat poza) și pe scurt, studiile spun că a scăzut engagement-ul.

– Podcast: Instagram Launches IGTV Series Tools: What Marketers Need to Know

LinkedIn

– LinkedIn Page vs. Personal Page: What’s The Difference and When to Use Both

– Ghid: Read me if you want to advertise better on LinkedIn

YouTube

– How to Ensure People Watch Your YouTube Videos – un podcast și articol făcute în colaborare cu Brian G Johnson. Brian e unul dintre tipii de la care am învățat lucuri despre cum funcționează algoritmii YouTube în momentul în care am început și eu să creez conținut pe YouTube. Are multe clipuri pe tema asta care mi-au fost chiar utile. La un moment dat devine repetitiv, dar pentru început chiar e de luat în seamă ce zice. :D

– YouTube Launches Updated Desktop and Tablet App Layout

Altele

– Infografic cu 33 de trucuri utile pentru cei care comunică prin email marketing.

– Acum poți controla cine te poate adăuga în grupuri de WhatsApp și cine nu

– Acum există o pagină cu Statistici eCommerce din România actualizate zilnic

– https://tosdr.org – dacă ți-e lene să citești Terms of Service de la rețelele sociale și platformele pe care le folosești, dar ai vrea, totuși, să știi ce spun. TOSDR îți face un rezumat. 😁

Informațiile de mai sus au apărut luni în newsletterul săptămânal pe care-l trimit abonaților de pe acest blog. Dacă vrei să primești informații asemănătoare direct pe mail te invit să te abonezi aici.

Dacă vrei să vezi și articolele precedente cu știri din social media, intră pe această pagină.


Leave a Reply