Cum arată noul meu logo

În urma concursului pe care l-am organizat aici timp de o săptămână, am primit de la cititorii mei talentaţi 21 logo-uri. Crezând că o să-mi fie mai uşor să aleg, înainte să mă hotărăsc în legătură cu logo-ul final, am făcut un top al logo-urilor care-mi plac.

Topul a pornit de la 10, apoi, pe rând, le-am exclus până când am rămas cu 3. Cele 3 de mai jos. Nu sunt ca pe un podium, ci puse într-o ordine oarecare.

cristian florea logo

Am selectat unul cu care am vrut să merg mai departe, apoi, pe Facebook, am început să-mi întreb o parte dintre prieteni care li se pare lor mai fain. Le-am arătat topul pe care-l vedeţi şi voi mai sus, apoi i-am lăsat să hotărască singuri care-i cel mai potrivit.
Mi-a plăcut să văd că majoritatea au ales ceea ce aveam şi eu în cap şi am zis că dacă tot e aşa, ăsta trebuie să fie. Câştigătorul este cel pe care-l vedeţi mai jos.

cristian florea by turific

E făcut de Bogdan Turific, e simplu şi are nişte culori care-mi plac mult (pentru că mie-mi place albastrul de când mă ştiu).

Mulţumesc tuturor celor care mi-au trimis logo-uri! Să ştiţi că mi-a fost extrem de greu să aleg acel top 10 şi de vreo 20 de ori mai greu să aleg un top 3. De câştigător nici nu mai spun. Dacă ar fi după mine, mi-aş asocia imaginea online cu acele 10 logo-uri pe care le-am ales în primă fază. Din păcate, branding-ul nu se face aşa.

I-am adăugat deja în blogroll pe toţi cei care şi-au răpit din timp ca să deseneze un logo pentru blogul meu (dacă am uitat pe cineva, vă rog să-mi spuneţi, dar frumos din partea mea ar fi fost să nu uit). Iar pentru că a fost un clasament foarte strâns, am hotărât să pun banner celor care au ajuns în top 3. Am să discut pe mail cu fiecare în parte.

Mulţumesc încă o dată pentru ajutor! A contat foarte, foarte mult pentru viitorul meu online.

Lasă un comentariu

10 comentarii

 • Optimus 27 Mar 2013, ora 20:22

  Sa folosesti logo-ul ales pentru mult timp de acum incolo si sa-ti fie de folos.
  Mi-a facut placere sa contribui.

 • Mihai 27 Mar 2013, ora 21:11

  E unul din acele logo-uri de care iti dai seama ce reprezinta defapt dupa ce te uiti de mai multe ori la el. Sa-ti foloseasca :)

  • Cristian Florea 27 Mar 2013, ora 22:07

   Da, asta mi-a plăcut şi mie. E simplu şi complicat în acelaşi timp.

   Mulţumesc pentru urări!

 • Ionuț Stroe 27 Mar 2013, ora 21:53

  Felicitări pentru logo și felicitări și realizatorului. Este foarte reușit. Minimalist :D

  Acum trebuie să schimbi și default avatar.

  • Cristian Florea 27 Mar 2013, ora 22:08

   Imediat vine şi schimbarea avatarului default. Mă bucur că-ţi place. :D

 • D-Petre 28 Mar 2013, ora 08:57

  Logo-ul e super, felicitari realizatorului !

 • Irina Bărăgoi 28 Mar 2013, ora 19:32

  Super tare! Chiar arată foarte profi.
  Felicitări lui Bogdan! A făcut o treabă bună.