Cum e campingul Sandalandala

Ţi-am mai zis o dată că de 1 mai am plecat cu cortul la Vama Veche. Am participat, cu ocazia asta, la deschiderea campingului Sandalandala. De fapt, am avut ocazia să particip şi la pregătirile dinainte de lansare, că s-au aşezat astrele în aşa fel încât să ajung cu o zi mai devreme decât era programat.

Cum arată campingul? Cam aşa:

 

 

Pe iarbă iţi pui cortul, iar la fiecare stâlp din ăla se află nişte boxe din care se aude muzică şi câte 2 prize. Prize ai şi pe gard, ca să poţi sta lângă cort cu laptopul sau telefonul la încărcat. Şi ai WiFi care merge chiar bine.

E foarte faină senzaţia de a dormi pe iarbă. N-am avut nevoie de izopren, ci doar sac de dormit. Şi nu m-am trezit cu dureri de spate sau de gât. Merită încercat!

Mi-a mai plăcut că au o mini-bucătărie acolo şi că nu trebuie să ieşi din camping ca să iei micul dejun. Până la vară am înţeles că mini-bucătăria se va transforma într-una mai mare, care poate face şi alte lucruri, nu doar micul dejun.

Totodată, ai acolo şi un bar de unde să-ţi iei bere, cafea şi alte băuturi fine de care nu m-am atins, pentru că berea e cea mai sănătoasă. :))

Mai sunt vreo 15 duşuri (cu apă caldă mereu) şi tot cam atâtea băi. Şi mai e un personal super-amabil şi pregătit pentru orice situaţie. A, plus o terasă făcută undeva sus, ca să poţi vedea toată Vama în timp ce sorbi o bere. Iar dacă închiriezi de la ei un cort de 4 persoane, poţi opta pentru unul în forma de Volkswagen, de care am promis că-mi cumpăr şi eu la un moment dat. :))

Am făcut şi câteva poze (că doar n-am băut bere continuu):

Şi dacă tot am început cu pozele, am furat şi de pe Facebook-ul Sandalandala câteva. :D

Am apreciat că s-a respectat ideea de camping modern până la capăt, pentru că ai tot ce trebuie acolo, iar singura ta grijă este să te relaxezi. Iar lucrurile din cort sunt în siguranţă pentru că accesul în camping se face doar pe bază de brăţară.

Cât despre lucrurile neplăcute, vremea a fost singura care nu merită lăudată, că altceva de obiectat nu am.

Informaţii despre preţuri, rezervări şi alte detalii din astea găseşti aici.

2 Comments

  1. Pato Basil 6 mai 2014
    • Cristian Florea 7 mai 2014

Leave a Reply