Cum a fost primul concurs la care am participat pe bicicletă

Sâmbătă, v-am mai zis, am participat la Winter Triathlon Challenge, la Izvorani. Astfel am mai scris un rând pe lista lucrurilor pe care voiam neapărat să le fac, adică participarea pe bicicletă la un concurs oficial.

Am făcut o echipă de excepţie la ştafetă (numită Kooperativa 2.0), împreună cu Dragoş (alergare) şi Alexandra (înot). Înainte de start eram fericiţi şi plini de energie, aşa cum se poate observa în poza de mai jos.

Eu am pedalat pe MTB, pentru că aşa era traseul făcut şi mi-a fost destul de greu să mă obişnuiesc cu asta. Dar am reuşit, în cele din urmă, să termin. A fost interesant pentru că oricât aş fi încercat, n-aveam cum să nu mă murdăresc din cap până-n picioare de nămol, aşa că am participat la un fel de The Color Run, numai că era cu bicicleta, iar sigura culoare cu care puteam fi stropit era cea a pământului ud.

Am tras tare ca să nu las pe nimeni să mă întreacă, iar la sfârşit abia mai puteam să-mi prind bicicleta de rastel. Aşa e când îţi impui tot felul de obiective ciudate. :)) Totuşi, chiar n-am lăsat pe nimeni să mă întreacă (aveam şi avantajul că cei care pedalau rapid plecaseră deja), dar dacă sunteţi curioşi, oboseala se poate vedea în pozele următoare.

Dragoş a fost şi fotograful echipei. Nu ştiu de unde a mai găsit energie pentru aşa ceva, dar pozele de mai sus sunt făcute de el. Iar după ce a terminat şi Alexandra de înotat, ne-am mai jucat puţin cu medaliile.

Şi-am promis să participăm şi la triathlonul din vară (pentru care au început deja înscrierile), că prea fain a fost la cel de-acum.

Lasă un comentariu

7 comentarii

 • axelandra 24 Feb 2014, ora 17:01

  nu stiu voi, da’ eu is convinsa ca daca ne pregatim vreo 2 luni ca la carte, avem sanse reale la podium. bai, da’ ca la carte sa ne pregatim! :)

 • Marius 10 Mar 2014, ora 12:05

  Am participat si eu pentru prima data la Wintertri Duathlon 2014 si mi-a placut. Iti citesc uneori blogul si ma bucur ca gasesc blogari deschsi spre activitatile sportive :). Succes in urmatoarele competitii!

  • Cristian Florea 10 Mar 2014, ora 12:08

   Anul viitor vreau să mă înscriu şi eu la Duatlon, că-s tare curios cum e. :D Succes şi ţie!

   • Marius 10 Mar 2014, ora 12:44

    M-am inscris la Duathlon deoarece stiam ca nu rezist 500 de metri la inot. Ramane pentru urmatoarele competitii. Succes!