Cum ţi se schimbă priorităţile când eşti blogger

obiceiuri bloggerÎn trecut, de fiecare dată când trebuia să plec undeva (fie că era vorba de cantonament sau excursie), verificam bagajul de vreo 10 ori înainte să-l pun în geantă şi nu obişnuiam să mă interesez prea mult în legătură cu locaţia unde urma să merg. Dacă ceilalţi hotărau că e bine acolo, însemna că aşa trebuia să fie.

De când am început să iau blogging-ul în serios, am observat că mi s-au schimbat puţin obiceiurile în legătură cu deplasările.

Dacă înainte aveam grijă să nu uit niciun element de vestimentaţie acasă, acum îmi gândesc bagajul în aşa fel încât să stea laptopul în geantă fără să fie chinuit şi, în acelaşi timp, să am acces rapid la el.

Totodată, primele lucruri pe care le pregătesc sunt gadget-urile, deşi nu ele sunt cele care-mi ţin de cald dacă uit vreun pulover sau vreun hanorac acasă. Verific de vreo 10 ori dacă mi-am luat încărcătorul de la laptop, încărcătorul de la telefon şi stick-ul de internet şi nu plec de-acasă fără să ştiu dacă hotelul unde voi sta are conexiune wireless. Ştiu că dacă n-are reţea Wi-Fi nu pot schimba eu nimic în legătură cu asta, dar măcar nu-mi fac speranţe degeaba.

Acum îmi dau seama că şi pescarii, când pleacă pe baltă, au grijă, înainte de toate, de echipament şi abia apoi de obiectele de uz personal. Principiul fiind acelaşi, îmi dau seama că am o scuză destul de bună pentru obiceiurile mele.

Voi ce obiceiuri aveţi înainte să plecaţi undeva?

Tags:

12 Comments

 1. Gabriela 28 februarie 2013
 2. Madalin Blidaru 28 februarie 2013
 3. Moga Florin 28 februarie 2013
  • Cristian Florea 28 februarie 2013
 4. Adelin 28 februarie 2013
  • Cristian Florea 1 martie 2013
 5. Tudor 28 februarie 2013
  • Cristian Florea 1 martie 2013
 6. Andreea Sarbu 1 martie 2013
  • Cristian Florea 1 martie 2013

Leave a Reply