De azi, nimeni n-o să mă mai strige Florian

florianUitaţi-vă, vă rog, pe link-ul pe care aţi intrat. Aţi observat? Dacă nu, vă spun eu: floreacristian.ro s-a transformat în cristianflorea.ro.

De ce?

1. Atunci când mi-am cumpărat floreacristian.ro mi se părea că aşa sună mai bine, dar între timp mi-am dat seama că doar mi s-a părut şi că, de fapt, nu sună deloc mai bine;

2. Lumea avea tendinţa să mă strige Florian (o combinaţie între Florea şi Cristian) sau Florin, iar asta nu prea îmi convenea. În plus, unii aveau impresia că Florea îmi este prenumele, iar Cristian e numele de familie şi, bineînţeles, nu este aşa.

3. Mi-am dat şi eu seama (cam târziu, ştiu), că numeprenume.ro sună ca în catalog, iar ultimul lucru de care aş vrea să-mi aduc aminte în timp ce scriu pe blog este catalogul din şcoală.

Acum, că am clarificat faza cu domeniul, să trecem la design (că pe ăsta n-aveaţi cum să nu-l observaţi).

Aveam de gând să-l schimb de mult, dar am aşteptat momentul oportun ca să fac asta. Am cumpărat o temă de la MyThemeShop şi tot ce-am făcut a fost s-o setez şi să modific, pe ici, pe colo, câte ceva. N-am avut răbdarea (şi nici cunoştinţele necesare, ce-i drept) să fac un twentytwelve child theme (ştiu, mulţi dintre voi n-aţi înţeles cuvintele astea 3, dar nu sunt atât de importante) care să-mi convină, de-aia am ales varianta unei teme paid şi, zic eu, profi.

Mai trebuie s-o traduc şi să-i mai adaug câte ceva (cum ar fi formularul de comentarii pentru Facebook + câteva modificări la logo, că aşa arată prea sec), dar uşor-uşor le fac pe toate. Am scris articolul acesta ca atunci când intraţi pe blog să nu vă speriaţi şi să ieşiţi rapid crezând că aţi nimerit în altă parte.

Mi-aş dori să ştiu dacă vă place şi vouă noul design, nu numai mie. :))

P.S.: Nu e coincidenţă că modificarea a fost făcută exact astăzi.

Lasă un comentariu

22 comentarii

 • Paval 27 Feb 2013, ora 21:32

  Va trebui sa iti schimbi si logo-ul. CF!

  • Cristian Florea 27 Feb 2013, ora 21:34

   Da, să vedem dacă arată bine schimbat. O să mă gândesc la asta.

 • ZDZero 27 Feb 2013, ora 21:35

  Cristea Florian

  nu-mi amintesc cum era pe vechea tema, dar imi place modul in care butoanele „am iesit afara” si „la o bere” vin unul dupa altul

 • Tutunaru Dragos 28 Feb 2013, ora 08:44

  Nu o sa ai ceva probleme daca ai schimbat si domeniu si tema cu google . Adica sa considere ca site are acum un nou proprietar? si sa mai pierzi din rating de la ei pe diferite categori?

 • Groparu 28 Feb 2013, ora 14:47

  Deci cum? Cristia Florean?

 • Paul 28 Feb 2013, ora 21:06

  Arată foarte bine tema, și este foarte bine gândită de cel care a făcut-o, în schimb fă ceva cu headerul, pentru că este prea gol. Blogul arată super pe două coloane :D

  • Cristian Florea 28 Feb 2013, ora 21:07

   Se lucrează la un logo nou. Sau măcar la ceva care să umple headear-ul cumva. :D Deci urmează să mă ocup şi de el.

   În rest, mă bucur că-ţi place. Se pare că au meritat orele pierdute cu căutări. :))

   • Paul 28 Feb 2013, ora 21:15

    Și eu mi-am schimbat recent tema la blog, cu ceva foarte simplist, o temă free, modificată în proporție de 60%.

   • Cristian Florea 28 Feb 2013, ora 21:42

    E simplistă, iar ăsta e un lucru tare bun. Felicitări!

 • Cosmin Băluţă 2 Mar 2013, ora 23:25

  FLORIAN!

 • Cristi Mirt 6 Mar 2013, ora 14:11

  Îmi place noua temă.. Și da, sunt de acord cu tine în legătură cu domeniul :) Încă de când am pășit în această lume online, am ales să fiu cunoscut drept Cristi(an) Mîrț, și nu Mîrț Cristi(an).. Prenume Nume sună mai bine în majoritatea cazurilor :)

  • Cristian Florea 6 Mar 2013, ora 14:58

   Mă bucur de fiecare dată când cineva îmi spune că tema asta e mai prietenoasă. :D Sper să fie un nou început inspirat.

 • D-Petre 6 Mar 2013, ora 18:32

  Imi place tema si succes cu noul domeniu dar am o intrebare
  – Fara PageRank … e din cauza schimbarilor facute ?

  • Cristian Florea 6 Mar 2013, ora 21:32

   Mulţumesc pentru aprecieri! Page Rank-ul se va transfera la următorul update de pe domeniul celălalt. Momentan, fiind un domeniu nou, nu am Page Rank, dar pentru că am făcut redirectare de pe floreacristian.ro pe cristianflorea.ro, o să se transfere si PR-ul, doar că trebuie să aştept până la update.

 • Catalin 25 Mar 2013, ora 08:22

  După cum ştii bine, eu deţin Corozanu.ro, şi în ultimul an blogul meu a cam suferit ceva schimbări, dar de ceva vreme tot mă gândeam să fac şi eu această mişcare, să-mi iau CatalinCorozanu.ro, chestie ce s-a întâmplat de câteva zile, şi momentan sunt mulţumit de această alegere. Oricum, momentan l-am luat pe 1 an domeniul, dacă îl voi păstra, evident că-l voi cumpăra pe viaţă.

  • Cristian Florea 25 Mar 2013, ora 13:09

   Câte schimbări au fost în ultimile luni? :)) Că ştiu că ţi-ai mai schimbat o dată domeniul în ultima perioadă.