Cum v-aţi hăhăit de 1 aprilie?

Suntem cunoscuţi drept un popor cu simţul umorului (nu există nicun studiu care să confirme această teorie), motiv pentru care îmi dau seama că este destul de greu pentru un om care nu stă toată ziua singur în casă cu toată tehnologia dată pe „Off” să nu primească sau să nu facă măcar o glumă de 1 aprilie.

Nu ştiu ce aveţi voi astăzi de gând să faceţi, dar eu vă asigur că am avut chef să-i fac jocul singurei zile din an în care scuza „păcăleală de 1 aprilie” ar trebui să te salveze de orice păcat.

Din păcate, n-am apucat să fac o foaie pe care să scrie „citeşte pe verso”, iar pe verso, aşa cum bănuiati, să apară falnic acelaşi „citeşte pe verso”, apoi s-o împart prin clasă, drept bileţel cu maximă confidenţialitate.

N-am apucat nici să scriu „Ce naiba? De ce sunt urme de paşi pe tavan, deasupra ta?” şi, la fel, să împart prin clasă, ci am reuşit doar să-i facem o glumă unui anumit profesor, glumă pentru care am primit un premiu care o să ne aducă în fiecare an aminte de acest 1 aprilie cu care a venit 2011.

Sunt curios ce glume aţi făcut voi, sau care vi s-au făcut. Eventual, să spuneţi cea mai bună glumă de 1 aprilie peste care aţi dat, nu neapărat din 2011.

P.S.: Conform Dicţionarului Explicativ a lui Chinezu (DEC), a hăhăi = a râde, a rânji până la refuz, a te tăvăli si rostogoli pe jos (cu dureri de burtă) de la prea mult amuzament.

Lasă un comentariu

28 comentarii

 • mirela 1 Apr 2011, ora 17:36

  Azi am fost si eu pacalita dar am pacalit la randu meu pai asa se face nu?ca e 1 Aprilie macar de data asta :))…am facut niste faze misto ba iam spus unui prieten ca mi-am rupt picioru si sa vina la spital sa ma ia ca am mare nevoie de el si se panicase si ii zisesem sa plece de la munca si chiar vroia sa plece dar iam zis intr-un final ca e pacaleala :D

 • Madalin Blidaru 1 Apr 2011, ora 18:00

  NU am fost victima niciunei farse si nu am facut niciuna…

  • Vlad 1 Apr 2011, ora 19:13

   Nu stiu de ce, dar anul asta 1 aprilie a trecut prea usor pe langa mine…

  • Florea Cristian 1 Apr 2011, ora 21:44

   pacat :( ar fi trebuit sa profiti de ziua asta, ca pana la anul n-o mai prinzi

 • Mitian 1 Apr 2011, ora 20:31

  Noi, la scoala, am facut „schimb de ore” cu diverse clase. Noi aveam psihologie, iar 11E matematica. Noi am mers la ora lor, iar ei la ora noastra. Cand s-a prins profa de psiho, a venit la noi la matematica, iar intre timp 11E au facut schimb cu alta clasa si asa am tot ametit profesorii. :))

  O clasa a mai acoperit masina unei profesoare in hartie igienica. :)))

  • Florea Cristian 1 Apr 2011, ora 21:46

   si noi ne-am gandit sa facem schimb de clase, dar credeam ca nu e chiar asa amuzant, ca asta se face destul de des prin liceul nostru.

   totusi, acoperiea masinii cu hartie igenica e buna :))

 • omul cu cioco 1 Apr 2011, ora 22:13

  Cred ca cea mai reusita pacaleala e ca i-au desfiintat partidul lui danut diaconescu .
  E atat de buna ca nu s-a prins nimeni , inca . :))

 • Robciuc Ionut 1 Apr 2011, ora 22:31

  @Florea Cristian – Buna gluma asta. Daca nu voi uita, poate iti voi fura ideea la anul. Felicitari pentru gluma!

  Apropo, am facut si eu cateva glumite. Eu zic ca au fost reusite. Am publicat chiar acum un articol despre acest subiect. :)

 • Alexandru Gheorghitan 1 Apr 2011, ora 22:48

  Cred că este prima zi de 1 aprilie la care nu am simțit nimic special. Nu am fost păcălit niciodată, nu a încercat nimeni să mă păcălească, nu am încercat să păcălesc pe nimeni – dar fără să vreau, am reușit :))

  Deci: „e ok, băăă :))”

  • Florea Cristian 2 Apr 2011, ora 07:30

   dar nu ne mai baga in curiozitati din astea :)) spune ce-ai facut de-ai reusit :D

 • Bogdan Ciurdea 2 Apr 2011, ora 11:48

  Am fost pacalit de doua ori ;
  – Un prieten mi-a zis ca isi deschide server de Cs si sa nu-i mai dau niste bani ( pacalit ca pacalit da nu i-am mai dat banii )
  – Si faza cu cocalari.com ca au fost inchisi.

  • Florea Cristian 2 Apr 2011, ora 14:48

   cocalari.com au inceput o manevra de mai mult timp. a publicat tipul care se ocupa de cocalari.com acum mai mult timp un articol in care a postat un mail de la un asa-zis avocat care vrea sa-l dea in judecata :-??

 • omulvaly 2 Apr 2011, ora 14:05

  Am facut misto de fostul meu sef …. şi-mi pare foarte BINEEEEEEEE !!!!!! A muşcat-o toată !

 • ramicori 2 Apr 2011, ora 17:19

  ieri am pacalit si eu… si am fost si pacalit si furat de un hot de buzunare.

  • Florea Cristian 2 Apr 2011, ora 18:00

   furat? :( e vorba de multi bani?

   cat despre pacaleli, detaliaza putin, daca nu-ti cer prea mult :D

 • the dreamer 2 Apr 2011, ora 18:16

  ma alatur baietilor pentru care 1 aprilie anul acesta nu a adus nimic special. Pe langa faptul ca am realizat destul de tarziu ca era 1 aprilie, nici nu am avut chef sa fac vreo glumita , da’ nici nu m-am procopsit cu vreuna .

 • Mălli 3 Apr 2011, ora 13:02

  Mie mi-a facut mama o farsa de am ramas socata, mai ca plangeam :))…
  A venit la mine in camera cu o fata lunga si mi-a zis ca a sunat-o diriga ca m-a vazut sarutandu-ma in curtea scolii cu un coleg -pe care nu-l inghit prea mult si mama stia asta-si ca urmeaza sa am nota scazuta la purtare.
  Cand am auzit, am amutit. Nici nu stiam cum sa o contrazic, am ramas pur si simplu cu gura cascata si au inceput sa-mi siroiasca lacrimile pe obraji :)))).
  Nici cand mi-a zis ca-i gluma nu-mi revenisem…

  • Florea Cristian 3 Apr 2011, ora 15:01

   :))) dar de ce sa ai nota scazuta la purtare daca te saruti cu cineva in curtea scolii? chiar atat de stricta e scoala ta?

   • Malli 3 Apr 2011, ora 19:02

    mda… :|… sunt o norocoasa.

 • mirela 4 Apr 2011, ora 11:04

  Pai 2 persoane m-au pacalit :)…mama si o prietena,mama mi-a zis ceva de gen ca varamiu sa dus in club cu 2 prieteni de ai mei si sa-l sun sa vad pe unde e ca iei nu ii rasp la telefon si avea telefonu inchis si m-am ofticat cum sa se duca in club fara mine :))) mi-a facut-o….si inka o prietena de a mea sa mergem undeva si dp aia a zis ca e pacaleala.

 • Dani 5 Apr 2011, ora 22:30

  Pe 1 aprilie nu am păcălit pe nimeni, dar m-am despărțit de prietenă.
  În liceu mă străduiam de fiecare dată să păcălesc cât mai multe persoane și profesori, dar de data asta nu am avut nicio tragere de inimă.

  • Florea Cristian 5 Apr 2011, ora 23:25

   pacat :( imi pare rau pentru voi. poate se mai repara ceva. preferam sa-ti para rau ca n-ai facut glume de 1 aprilie, decat sa-ti para rau ca te-ai despartit de prietena