Dăm bere celor care nu-şi folosesc telefonul când ies în oraş

Astăzi, Vodafone a lansat o aplicaţie care te încurajează să nu mai stai atât de mult pe internet de pe telefon şi să mai socializezi şi offline. Când am văzut-o, m-am gândit că mi-au citit articolul în care spuneam că deţin abilitatea rară de a vorbi cu tine fără să mă uit la telefon. De fapt, cine spune că n-au făcut-o? :))

Aplicaţia se numeşte Crăciun liniştit şi-o găsiţi atât în App Store, cât şi în Google Play. Ideea de la care au plecat ei a fost că trebuie să-ţi petreci Crăciunul alături de cei dragi şi să fii şi atent la ce zic ei, nu numai la telefonul tău.

Eu am schimbat puţin principiul aplicaţiei şi am hotărât să facem un concurs în care timpul petrecut la bere este cel contorizat. Adică deschizi aplicaţia atunci când te duci la bere şi încerci să socializezi cu cei din jur (fără să-ţi foloseşti telefonul) până când termini de băut. Când ai terminat, ai oprit aplicaţia.

Concursul se desfăşoară pe Blog de Bere, iar cel care va reuşi să stea la bere cel mai mult timp fără să folosească telefonul, acela va fi desemnat câştigător. Ştiu că se poate trişa, dar ideea e să ne distrăm. Mai multe detalii găseşti aici.

P.S.: Mai e un concurs la Chinezu şi încă unul pe Blog de Cafea.

12 Comments

  1. Intuneric 20 decembrie 2013
  2. Ramona 20 decembrie 2013
  3. Tudor 22 decembrie 2013
  4. Gabriel Ursan 23 decembrie 2013
  5. Bogdan Frunză 24 decembrie 2013
  6. Stoica 21 februarie 2014
    • Cristian Florea 23 februarie 2014

Leave a Reply