De cealaltă parte a zidului

De cealaltă parte a zidului de la Hard Rock Cafe, au cântat aseară prietenii de la byron (mulţumesc, Zonga, pentru invitaţie).

Fiind pentru prima oară acolo, au hotărât să cânte mai multe piese de pe albumul Perfect, care cuprinde doar coveruri ale unor piese celebre. Asta aşa, ca să recunoască şi publicul nou câte ceva. Aşa cum era de aşteptat, au cântat şi Songul puşcăriaşului, adică prima piesă byron pe care am ascultat-o eu vreodată.

Şi mi-am amintit şi de primul concert byron şi cum am ascultat continuu melodia de mai sus încă vreo 5 zile după concert. Iar de-atunci, din 2011, până aseară, nu ştiu cum s-a făcut, dar n-am mai auzit-o live.

Tot aseară am reascultat şi varianta cântată de byron a piesei Don’t stop me now, două melodii din soundtrack-ul de la Rămâi cu mine şi multe piese care mie mi se păreau ultra-cunoscute şi nu înţelegeam de ce majoritatea publicului nu le recunoştea. N-a fost un concert pentru fanii byron, ci pentru viitorii fani byron şi mi-a luat ceva timp să-mi dau seama. :))

Chiar şi-aşa, nu pot să explic ce dor îmi era de un concert byron şi ce bine mi-a prins cel de-aseară.

Iar dacă tot am trecut pe la „Rămâi cu mine” mai sus, informaţia exclusivă a acestui articol este că pe 21 februarie, la CinemaPRO, byron lansează un nou album cu soundtrack-ul pe care l-au compus pentru filmul „Rămâi cu mine”. A zis şi Dan lucrul ăsta pe scenă, dar nu s-a mai scris nicăieri, de-aia spun că-i exclusivă. :))

Leave a Reply