De singurătate nu se spune nimic

Ieri am fost la evenimentul de lansare al serialului românesc „Rămâi cu mine”, produs de HBO şi cu o linie melodică semnată de byron (v-am mai zis cât de mult îmi place de ei, nu?).

Înainte de toate, vreau să ştiţi că eu nu mă uit, de obicei, la seriale. N-am văzut niciun serial niciodată şi nu ştiu ce înseamnă să pierzi nopţile urmărind zeci de episoade din nu-ştiu-ce sezon. C-o fi bine sau nu, nu ştiu.

Oricum, aseară nu m-am plictisit deloc la cele 3 episoade vizionate din „Rămâi cu mine” şi sunt puţin curios şi cum va fi al patrulea. Este o comedie romantică, dar care vorbeşte despre singurătate, în toate formele ei posibile.

Tot aseară, byron a lansat piesa Melancolic. Zicea cineva pe Facebook că s-a îndrăgostit iremediabil de byron după ce-a ascultat melodia asta. Şi mie mi se pare tare reuşită! Doar că din clip s-ar putea să nu înţelegeţi prea multe pentru că n-aţi văzut încă niciun episod din serial. Dar fiţi atenţi la versuri.

Filmul se lansează pe 1 decembrie, pe HBO, cu începere de la ora 20:00. Pe 1 decembrie se vor difuza două episoade, apoi, în fiecare duminică, câte-un episod. Eu v-aş îndemna să vă uitaţi. Îmi place că arată Bucureştiul aşa cum nu-l văd bucureştenii de obicei, adică frumos de ai impresia că filmările au avut loc în altă parte.

Iar actorii sunt extrem de bine aleşi. Mi se pare o producţie tare, tare reuşită. Sunt curios şi cum o să reacţioneze publicul la serial. A, iar trailerul e aici.

Tags:,

6 Comments

  1. maria 20 noiembrie 2013
    • Cristian Florea 20 noiembrie 2013
  2. rivi 21 noiembrie 2013
  3. florentin 22 noiembrie 2013

Leave a Reply