S-a lansat DJI Pocket 2, dar care îi e locul în activitatea de zi cu zi?

Acum un an de zile, DJI a lansat produsul DJI Osmo Pocket, care era un fel de cameră de mână, foarte portabilă. M-am gândit că testează piața cu un produs nou, dar că nu vor insista prea mult cu asta.

Ieri au lansat versiunea a doua a produsului și-mi dau seama că ar putea exista două ipoteze pentru care se întâmplă asta: fie chiar există un public pentru segmentul acesta de produs, fie cei de la DJI insistă cu el ca să creeze nevoia acestui produs în mintea potențialilor consumatori și, la un moment dat, chiar să-l cumpere un număr mare de oameni.

S-a lansat DJI Pocket 2, dar care îi e locul în activitatea de zi cu zi?

Din punctul meu de vedere, DJI Pocket e un produs foarte, foarte nișat. Un utilizator de zi cu zi al camerelor foto și video va prefera întotdeauna să folosească telefonul ca să filmeze, fără să aibă nevoie de un accesoriu suplimentar pentru asta.

În același timp, un pasionat de fotografie și film va prefera să filmeze cu un device mult mai bun și mai potent, nu cu DJI Pocket.

Poate fi un produs bun pentru cei care preferă să facă multe clipuri video prin vacanțe și team building-uri, dar nu au pretenția de a face pasul către clipuri video profesioniste, deci nu vor investi niciodată într-o cameră video cu specificații mai bune.

Personal, n-aș cumpăra un DJI Pocket pentru că mi se pare mult mai la îndemână telefonul mobil pentru clipurile pe care le fac atunci când nu am camera video la mine. Tu ce crezi?

Detalii despre DJI Pocket 2 găsești aici. Prețul, pe site-ul DJI, este de 349 de dolari.

În clipul de mai jos găsești și o comparație între felul în care filmează DJI Pocket 2, versus iPhone 12 Pro. 😁

Tags:

5 Comments

  1. Alex 21 octombrie 2020
    • Cristian Florea 21 octombrie 2020
  2. LPN 21 octombrie 2020
    • Cristian Florea 21 octombrie 2020
      • LPN 21 octombrie 2020

Leave a Reply