Cum poți dezactiva funcția de Face Recognition de la Facebook

Acum vreo lună de zile, Facebook a început să introducă la conturile din Europa funcția de Face Recognition, care face un lucru destul de simplu: analizează fotografia ta de profil și fotografiile în care ești tăguit, iar în momentul în care cineva încarcă pe Facebook o fotografie în care apari și tu, Facebook pune automat numele tău în dreptul feței tale, ca acea persoană să nu mai fie nevoită să mai facă asta.

Totodată, Facebook zice că funcția asta te ajută în cazul în care cineva face un cont fake și vrea să folosească o fotografie cu tine ca poză de profil, pentru că tu vei fi notificat rapid de acest lucru și îi vei putea raporta contul.

Oricum, tu decizi dacă e o funcție utilă sau nu. Eu sunt aici doar ca să-ți spun cum s-o dezactivezi. :D Pentru a face asta, e de-ajuns să mergi la Settings (dând click pe săgeata din colțul din dreapta-sus, lângă semnul întrebării), apoi în meniu o să vezi setarea Face Recognition. Ca în fotografia de mai jos.

dezactiveaza face recognition

Asta-i tot. Mai multe detalii despre Face Recognition poți citi aici.

Arată-le și altora acest articol:
Tags:
    1. Camelia joi, 17 mai 2018, 11:12
      • Cristian Florea vineri, 18 mai 2018, 10:51

    Adaugă un comentariu