Acum poți face Live-uri pe Facebook cu filtre MSQRD

Chiar când începuse lumea să se plictisească de filtrele și fețele de la MSQRD și să fie mai atentă la ce poate să facă aplicația Prisma, Facebook a anunțat că poți face Live Videos direct din aplicația MSQRD. Și sunt deja câteva exemple de astfel de clipuri pe net. Îți las mai jos unul, ca să înțelegi despre ce e vorba.

各種各樣的 「我」!

Posted by 林俊傑 JJ Lin on Thursday, June 30, 2016

Ca să faci clipuri live pe Facebook cu astfel de filtre e de-ajuns să ai instalată ultima versiune a aplicației MSQRD și o să observi în partea din stânga-jos butonul „LIVE”. Mi se pare distractiv că poți folosi aplicația și fără să-ți faci video selfie. Adică îi spui cuiva că vrei să-l filmezi făcând ceva și de fapt faci un Live în care îi transformi fața cum vrei tu. :))

cristian florea msqrd

Și dacă tot am început discuția despre noutăți și despre Facebook, dacă ai cea mai recentă versiune a aplicației Facebook Messenger, să sștii că acum te poți loga cu mai multe conturi de Facebook în aplicație. Un studiu spune că 31% dintre utilizatorii de smartphone împart telefonul cu una sau mai multe persoane. Acum pot face mai ușor trecerea dintr-un cont de Facebook Messenger în altul. Setarea se află la tabul Me – Switch Account, ca în poza de mai jos.

facebook messenger mai multe conturi

Leave a Reply