ForeverFolk împlinește 9 ani și face concert aniversar

Printre lucrurile pe care le apreciez și le-am învățat de la Marius Matache se numără și pasiunea și determinarea de care dă dovadă atunci când vine vorba de hobby-urile pe care le are. Reușește să fie și blogger și artist și chimist în același timp și în fiecare dintre cele 3 domenii încearcă să facă lucrurile cât mai bine și să inoveze de câte ori are ocazia.

Așa se face că acum 9 ani a început proiectul ForeverFolk.com, care în momentul de față este singurul portal de folk din România. Și cum aniversarea de 9 ani a platformei ar fi bine să se facă cu cântec, Marius și echipa din spatele proiectului au pus la punct un concert de folk, care îi va avea pe scenă pe Cristi Corcioveanu, Puiu Crețu și Marius Matache.

Concertul va avea loc pe data de 19 iunie 2017, începând cu ora 19:30, la Happy Cinema (Liberty Center, Șos. Progresului 151 – 171).

Prețul biletelor este după cum urmează:

– în avans: 27 lei, cu plata prin PayPal (6 euro / 7 dolari) sau transfer bancar în contul asociației F.A.I.R. (CUI 32575449, Cont: RO63BRDE340SV49620163400);
– plata la intrarea în cinematograf: 40 lei.

Fiecare bilet aduce cumpărătorului un premiu, astfel că pentru 2 bilete, cumpărătorul primește 1 disc „Folk din pana mea, vol. 2”, pentru un bilet cumpărat vei primi un magnet Alchimie, pentru 3 bilete vei primi un magnet + disc, iar pentru 4 bilete primești 1 tricou Alchimie.

Fără alte completări, te invit să dai Attend evenimentului de pe Facebook și hai să ne vedem la concert. :D

foreverfolk - concert

Leave a Reply