Fotografii faine de pus pe desktop. Acum există o aplicație de MacBook pentru asta

Pe la începutul anului îți povesteam despre un plugin care te ajută să obții fotografii faine pentru articolele de pe blog. Fotografiile vin din baza de date Unsplash, o platformă care le dă fotografilor din toată lumea posibilitatea de a-și oferi munca gratuit. Știu că sună ciudat, dar sunt foarte mulți fotografi care au acceptat provocarea.

Practic, în calitate de creator de conținut, în momentul în care îți urci fotografiile pe Unsplash, îți dai acordul că acestea devin copyright-free. Adică le poate folosi oricine, în orice scop, fără să fie obligat să-ți dea credit sau să-ți ceară acordul pentru a folosi fotografia. Cam asta e Unsplash în câteva cuvinte și aici găsești detalii despre pluginul pentru WordPress.

Zilele trecute, am primit un mail de la Unsplash în care îmi spuneau că au lansat o aplicație pentru MacBook. Aplicația îți oferă posibilitatea de a-ți pune pe desktop fotografii din baza de date Unsplash și a seta o perioadă la care fotografia să se modifice. Practic, poți să ai în fiecare zi o fotografie nouă pe fundalul laptopului tău, fără să depui vreun efort.

Aplicația poate fi descărcată de aici, iar dacă vrei să vezi cam ce fel de fotografii vei avea pe desktop, te invit pe această pagină. Acum desktopul meu arată așa:

fotografii faine de pus pe desktop - cristian florea

Foto: Štefan Štefančík

P.S: Cei de la Unsplash au făcut o aplicație asemănătoare și pentru Android. O găsești aici.

Citește și alte articole despre produsele Apple dând click pe măr

Poate te ajută: public săptămânal un clip util pe YouTube.
Tags:
  1. Frica De Zbor.ro luni, 2 octombrie 2017, 14:57
   • Cristian Florea luni, 2 octombrie 2017, 15:06
  2. Florin joi, 29 noiembrie 2018, 22:17
   • Cristian Florea vineri, 30 noiembrie 2018, 14:26

  Adaugă un comentariu