Cea mai bună metodă de a petrece joia: mergi la Funky Lounge Herăstrău. Uite de ce

Îmi plac localurile care vin cu idei năstrușnice ca să le ofere vizitatorilor o experiență cât mai bine adaptată pentru ei. Așa e și cu cei de la Funky Lounge Herăstrău, care au introdus conceptul unei petreceri care are loc în fiecare joi și care e gândită în așa fel încât să fii în stare vineri să te duci la serviciu sau la cursuri fără prea multe probleme.

Ideea e cam așa: petrecerea începe la 20:00 fix. Adică atunci se dă startul muzicii bune și începe lumea să se distreze. Nu e ca în alte locuri în care te cheamă de la 20:00 ca să înceapă totul pe la 00:00. Deci la 20:00, dacă ești acolo, începe distracția. Mai departe, lucrurile decurg asemeni unei petreceri normale, numai că la 1:30 se oprește totul, ca să ai timp să mergi acasă și să te odihnești.

Teoretic, petrecerea durează tot cam atâtea ore ca în alte locuri, numai că acum începi mai devreme și pleci acasă mai devreme, să nu ai probleme cu trezitul de a doua zi dimineață. Totul a pornit de la ideea că deși spui că nu stai mult când ieși în oraș în timpul săptămânii, te lungești la distracție „încă o oră” și apoi „încă o oră” până când vezi că răsare soarele.

La Funky Lounge Herăstrău, în zilele de joi, nu prinzi răsăritul, că la 1:30 te dau afară, indiferent de câtă lume e urcată pe mese. Cam cât de tare e asta? :)) Detalii despre evenimentul din această săptămână găsești aici.

funky lounge herastrau - petrecere joia

Leave a Reply