Greșeli ale companiilor, agențiilor și influencerilor în social media

La #bizsmscamp, tabăra de social media organizată de Revista Biz, se discută, cu cărțile pe față, despre ce-i bine și ce nu-i bine în relațiile dintre agenții, companii și influenceri. Practic, reprezentanții fiecărei tabere au oportunitatea de a comunica mai mult și mai deschis cu oamenii din spatele adreselor de mail și de a înțelege mai bine anumite comportamente, întârzieri sau frâne în colaborările dintre ei.

Într-una dintre zile, Marta a afișat pe ecran o listă cu greșeli ale companiilor, agențiilor și influencerilor, adunate de-a lungul timpului de la reprezentanții celor 3 tabere. Listele de mai jos sunt utile nu pentru a arăta cu degetul spre cei care greșesc, ci pentru a ne fi mai ușor să conștientizăm ce nu merge bine și să ne străduim mai mult să rezolvăm acele probleme.

O industrie perfectă n-are cum să fie, dar dacă fiecare dintre noi lucrează la a-și face treaba mai bine, o să ne fie tuturor mai ușor să colaborăm.

Următoarea tabără de social media va avea loc la Limanu, în perioada 29 – 31 august și, din câte știu eu, mai sunt foarte puține locuri. Înscrierile se fac pe mail, la madalina.postelnicu@revistabiz.ro.

Iar dacă la Limanu nu poți veni, să știi că se mai organizează o tabără de iarnă, la Pârâul Rece, în perioada 6 – 9 decembrie 2018. Înscrierile se fac la aceeași adresă de mail de mai sus. Cu cât te înscrii mai repede, cu atât ești sigur că prinzi loc. :D

Leave a Reply