IKEA lansează o serie nouă de produse audio care arată foarte bine

De vreo câțiva ani încoace, IKEA a început să adauge ușor-ușor pe lista de produse și accesorii gândite să fie accesibile și în pas cu vremurile din punct de vedere tehnologic.

Mereu i-am apreciat pentru mobilierul simplu și accesoriile de bucătărie bune pe care le-au avut, iar când au introdus becurile inteligente am început să fiu și mai atent la ceea ce fac. N-am apucat încă să testez gama lor de smart home, dar am s-o fac într-o zi, pentru că sunt curios.

Am fost ușor mirat și când am văzut că la IKEA găsești boxe bluetooth, care arată bine și se integrează foarte ușor în locuință, iar seria ENEBY, cu design-ul ăla clasic și minimalist, mi se pare foarte fain.

Mi-a atras atenția în timp ce căscam gura prin IKEA acum vreo jumătate de an. Le-am și conectat atunci la telefon ca să văd cum se aud, dar fiind gălăgie în jur, n-am putut să le testez cum mi-aș fi dorit.

Ei bine, ieri am primit un comunicat de presă care-mi spunea că în parteneriat cu SONOS, IKEA a lansat o nouă colecție de dispozitive audio, numită SYMFONISK. Colecția include două produse: o lampă cu boxă inclusă și un așa-zis raft de cărți. Ele arată cam așa:

Lampa face în așa fel încât să ai două produse într-unul, folosind o singură priză și economisind, în același timp, spațiu pe noptieră (sau pe suprafața pe care vrei s-o folosești). Iar raftul poate fi folosit fie ca în fotografia de mai sus, fie în alte moduri, ca aici:

Ambele produse vin atât pe alb, cât și pe negru, se conectează la telefon prin aplicația SONOS și pot fi folosite fie individual, fie în grup. Deci dacă ai 2 sau 3 astfel de produse în casă, le poți sincroniza în așa fel încât să cânte aceeași muzică în același timp.

Mai mult, există și o telecomandă care se poate cumpăra separat pentru cei care vor să regleze volumul de la distanță fără să folosească smartphone-ul.

Prețuri și disponibilitate în magazinele IKEA

Lampa costă 998 de lei, raftul costă 599 de lei, iar telecomanda costă 49.9 lei. Toate cele 3 produse vor apărea în magazinele IKEA și pe site-ul lor începând cu luna iulie.

Personal, abia aștept să văd cum funcționează și să testez lampa, pentru că mi se pare o achiziție bună și un gadget pe care mi-ar plăcea să-l am în casă. 😁 Iar dacă îi pun și un bec inteligent, controlez de pe telefon tot ce are legătură cu acea lampă, iar ăsta e un avantaj.

Update: Începând cu luna august, IKEA a redus prețurile celor două produse. Acum lampa costă 799 de lei, iar raftul 499 de lei. 👍🏼

Review boxe IKEA din gama SYMFONISK

Am avut ocazia de a testa noile boxe de la IKEA din gama SYMFONISK și a ieșit clipul de mai jos. 😁

Tags:

Leave a Reply