Rezultatele sondajului pentru stăpânii de animale de companie [infografic]

Acum câteva săptămâni îți spuneam că Animax a hotărât să cumpere pe blogul meu un advertorial și un banner și să doneze banii, într-o campanie pusă la cale de Zolty, care cu banii strânși în urma donațiilor cumpără cărucioare electrice second hand pentru persoanele în nevoie.

Când am scris despre Animax, m-am gândit că ar fi o idee bună să fac un mic sondaj, să văd dacă cititorii blogului meu cumpără produse online pentru animalele lor de companie. Au fost 167 de respondenți, iar pentru că am promis că o să revin cu rezultatele, ele arată cam așa:

sondaj pentru stapanii de animale - infografic

Sincer, nu mă așteptam ca procentul celor care nu cumpără produse online pentru animalele lor de companie să fie atât de mare. Credeam că vreo 20% – 25% vor fi cei care vor selecta „Nu” la acea întrebare. Acum îmi dau seama că ar fi fost o idee bună să-i întreb pe cei care au bifat „Nu” și de ce nu cumpără produse online, iar poate infograficul ar fi fost și mai interesant. Oricum, mi se pare un punct bun de pornire pentru cei care dețin magazine online cu produse pentru animale de companie. Mai au destul de mult de lucru la a obișnui stăpânii de animale să cumpere online, mai ales că cei care au răspuns provocării sunt oameni care de obicei petrec timp pe internet (altfel nu ar fi ajuns la sondajul pe care l-am făcut), deci vorbim de persoane care cu siguranță sunt în target.

În încheiere, vreau să le mulțumesc mult celor care au completat sondajul. Fără voi nu ar fi ieșit atât de interesant experimentul. :D

Leave a Reply