O să lucrez la McDonald’s pentru o zi. Ajută-mă să mă pregătesc

Vineri, pe 27 ianuarie, o să merg de dimineață la McDonald’s-ul de la Romană și o să fiu tratat exact așa cum e tratat un nou angajat acolo. Mi se va explica cum e cu bucătăria, îmi vor fi prezentați colegii, mi se va explica ce am de făcut în calitate de novice în restaurant, dar și ce așteptări să am de la un astfel de job.

Fac acest test ca să înțeleg cum e McDonald’s România ca angajator, dar și pentru că mereu am fost curios de felul în care funcționează un restaurant McDonald’s. Nu mă aștept să fie ușor, având în vedere că n-am mai făcut niciodată vreo activitate care să se apropie măcar de ceea ce înseamnă lucratul în bucătăria unui restaurant sau manevrarea unei case de marcat. Totuși, cât de greu poate să fie? :)) Bineînțeles, dacă ai recomandări pentru mine, te rog să mi le zici acum, ca să mă pregătesc cum se cuvine.

Pentru mine e o ocazie excelentă să învăț, dar și să văd cum funcționează lucrurile dincolo de ceea ce văd de obicei în calitate de consumator. Pentru voi, cei care aveți de obicei răbdarea să citiți ce mai scriu pe blog, e o ocazie bună de a primi răspunsuri la întrebările pe care le aveți despre McDonald’s. Pentru că dacă ai vreo curiozitate care te macină legată de restaurantele McDonald’s, de angajați, de salariu sau de programul de lucru, acum e momentul să-mi zici. Lasă-mi un comentariu pe blog sau pe Facebook în care să-mi spui ce curiozitate ai legată de McDonald’s, iar eu promit ca în pauzele dintre preparatul de burgeri și grija ca porțiile de cartofi prăjiți să nu fie arse să încerc să aflu un răspuns la întrebarea ta.

Până când revin cu articolul despre cum a fost ziua mea ca angajat McDonald’s, hai să-ți enumăr câteva curiozități despre acest brand:

  • McDonald’s are 68 de restaurate în toată țara și peste 4000 de angajați în total;
  • În 2016, peste 500 de angajați au fost promovați în poziții superioare iar bonusurile acordate pentru performanță au crescut cu 15%;
  • 1 din 5 angajați McDonald’s are peste 10 ani în companie, adică 20% din cei 4.000 de angajați.

Atât pentru azi. Wish me luck! ? Iar dacă vrei să vezi ce joburi sunt disponibile acum la McDonald’s România, te invit pe această pagină.

2 Comments

  1. Leo 26 ianuarie 2017
    • Cristian Florea 26 ianuarie 2017

Leave a Reply