Mâine muncesc pe şantier. Nu, n-am să fluier fetele care trec pe-acolo

Pentru că în viaţă trebuie să încerci cât mai multe lucruri, mâine am să merg pe un şantier şi am să ajut la construirea unor case. Cineva trebuie s-o facă şi pe asta, nu?

Fundaţia Vodafone a pus la cale toată isprava şi pentru că mâine n-aveam mare lucru de făcut, am acceptat provocarea.

O să plec mâine foarte de dimineaţă spre Cristian, o localitate din judeţul Braşov, împreună cu câţiva voluntari Vodafone şi câţiva bloggeri, ca să ajutăm la construirea a 4 case pentru 4 familii nevoiaşe. Detalii despre aceste familii o să vă mai dau mâine, când o să le primesc şi eu.

Până atunci, vreau să vă spun că sunt tare încântat de faptul că învăţ ce-i aia zidărie într-o localitate care-mi poartă numele. Abia aştept să-mi pun mănuşile de muncitor şi casca galbenă de protecţie şi să învăţ cum se contruieşte o casă. Va fi o experienţă pe cinste, sunt sigur.

Dacă aveţi sfaturi din zona construcţiilor, vă rog să-mi spuneţi. Poate, cu ajutorul vostru, o să le dau oamenilor ălora impresia că mă pricep la aşa ceva. :))

P.S.: Nu ştiu dacă o să mă ajute cu ceva, dar ştiu să montez o priză. Am exersat asta chiar săptămâna trecută. :))

Lasă un comentariu

4 comentarii

 • Bogdan Frunză 23 Sep 2013, ora 14:22

  Cum să nu fluieri fetele care trec pe-acolo? E scris în fişa postului oricărui muncitor! Dacă vrei să faci o treabă ca lumea…

  • Cristian Florea 23 Sep 2013, ora 14:31

   O să rog pe altcineva să facă asta în locul meu, ca să bifez şi acest lucru pe fişa postului. :))

 • Razvan 23 Sep 2013, ora 23:59

  As fi venit si eu cu voi :( dar am o saptamana full iar candva saptamana viitoare intru in concediu :D Sa pui o roaba cu ciment si pentru mine. Dau o bere la schimb cand ne vedem.