Mi-am făcut cont pe forumul edu.ro

Acum 3 zile mi-am făcut cont pe forumul edu.ro pentru că aveam o întrebare al cărui răspuns speram să-l găsesc acolo. Ca să poţi deschide topicuri noi sau să poţi da reply la subiecte deja deschise, trebuie ca un admin să-ţi aprobe contul. Mie mi l-a aprobat abia acum jumătate de oră. Acum am câteva nelămuriri:

1. Cum îşi dă adminul seama dacă merit să fiu membru cu drepturi de postare sau nu? Dacă vreau să fiu răuvoitor şi să înjur pe forum pot s-o fac şi după ce a aprobat el contul, că nu-i aşa complicat.

2. Având în vedere întrebarea cu numărul 1, ce rost mai are intervenţia adminului în crearea de conturi?

3. Având în vedere întrebarea 2, la ce mai e bun forumul dacă pot scrie ceva acolo abia la 3 zile după ce am cerut cont?

seriously

Poate reuşiţi voi să mă lămuriţi.

Lasă un comentariu

5 comentarii

 • ZDZero 14 Iul 2013, ora 01:59

  3 intrebari, un raspuns: edu.ro.
  Probabil e un nene care e platit sa faca mai multe pentru edu.ro, printre care si asta. Si o data la 5 zile mai activeaza un cont.
  Nu stiu cum e comunitatea, dar daca e un forum care functioneaza cat de cat sigur exista un membru care ar dori sa fie admin si n-ar cere nici macar sa fie platit.

 • ZDZero 14 Iul 2013, ora 02:01

  Completez ce am zis mai sus. Sa fie administrator in sensul de sef peste moderatori, autoritate suprema in cadrul forumului si asupra utilizatorilor. De restul sa se ocupe tot nenea ala de la edu.ro.

 • Carmen 19 Iul 2013, ora 01:37

  Eu nu am cont acolo si nici nu cred c-o sa ajung vreodata sa imi fac unul. Daca asta stau lucrurile, e imposibil sa-mi dau seama care sunt motivele unei securitati atat de riguroase atata timp cat, intr-un final, fiecare ajunge sa aiba drepturi depline.

 • omulvaly 20 Iul 2013, ora 17:33

  pai ce atat graba cu postarea ? nu puteai sa-ti faci cont mai devreme sa poti posta acum :D ?