Mi-au trebuit 3 zile să-mi dau seama cum se poartă un tricou

Am primit zilele trecute de la UPC ceea ce vedeţi în poza de mai jos.

tricou UPC

Adică un tricou, o lanternuţă şi un mesaj cu referire la textul acesta şi la faptul că pe 30 mai o să devin puţin mai înţelept (sper).

Am primit apoi pe mail informaţii despre faptul că UPC lansează o nouă campanie urmând conceptul „descoperă”, în care pun accent pe felul în care foloseşti tu internetul, televizunea şi telefonul ca să descoperi lucruri noi în fiecare zi.

Bineînţeles, în mail am fost întrebat şi dacă am înţeles care-i faza cu tricoul, iar pentru că am un talent deosebit la a nu observa lucrurile mărunte, dar extrem de frumoase, am întrebat dacă trebuia să înţeleg ceva. Mi-a fost dat drept hint punctul 5 din articolul scris de mine (semn că ar fi bine să mai recitesc, din când în când, ce scriu). Apoi, în cele din urmă (unora li se învârtesc rotiţele mai greu, nu mă certaţi), am descoperit că tricoul şi lanternuţa primite aveau ceva în comun.

Ce? Vă las să vedeţi în filmuleţul de mai jos.

Practic, pot să-mi scriu cu orice fel de sursă de lumină lucruri faine pe tricou, iar la întuneric se vor vedea.

Atunci au început toate să se lege: pornind de la mesajul pe care mi l-au trimis odată cu tricoul şi terminând cu acel „descoperă” din campania lor.

Iar ca să nu spuneţi că vă dau informaţiile pe jumătate, campania promovează următoarele pachete UPC:

noile pachete UPC

Apropo, tu ce-ai descoperit azi navigând pe internet (exceptând tricoul meu foarte fain)?

Lasă un comentariu

7 comentarii

 • Dragos Geornoiu 17 Apr 2013, ora 15:15

  Hai ca a fost o abordare super faina ! Daca au facut referire direct la un articol de-al tau si ti-au dat tip-uri din el… arata o implicare tare buna. Cineva face treaba buna acolo la UPC :D

  • Cristian Florea 18 Apr 2013, ora 08:46

   Da, da, au grijă să se informeze bine înainte să discute ceva cu tine şi am apreciat tare mult lucrul ăsta.

 • Ana 8 Mai 2013, ora 17:22

  „semn că ar fi bine să mai recitesc, din când în când, ce scriu). Apoi, în cele din urmă (unora li se învârtesc rotiţele mai greu, nu mă certaţi), am descoperit că tricoul şi lanternuţa primite aveau ceva în comun.”

  Si eu am probleme cu memoria :). Mi-am scos history-ul la messenger simai inchid ferestras cand vad ca cineva nu imi raspunde. Daca primesc un reply dupa 2-3 nu imi dau seama ce vrea sa imi zica persoana respectiva ca uit ce am scris :))). Mie rotitele sunt ruginite si stau pe loc.

  • Cristian Florea 8 Mai 2013, ora 18:47

   Eh, noi ne pricepem la altele. Dacă memoria nu prea ne ajută în cazurile astea, sigur ne ajută în altele. Ne ocupăm creierul cu lucrurile care contează. Sau cel puţin aşa îmi place mie să cred. :))

 • Ana 8 Mai 2013, ora 17:25

  P.S. Ai un scris urat :P de aia scrii pe blog-uri :)

  P.P.S: Blogul tau am descoperit pe internet :)

  • Cristian Florea 8 Mai 2013, ora 18:48

   P.S.: Scriu extrem de urât de mână şi n-am încercat niciodată să scriu mai frumos, pentru că nu mi s-a părut o prioritate. :))

   P.P.S.: Mă bucur că ai descoperit blogul. Sper să-ţi placă şi ceea ce scriu de-acum în colo şi să mai treci pe-aici. :D