Microsoft oferă o serie de cursuri și certificări gratuite. Uite despre ce e vorba

Fie că vrei să faci o schimbare în carieră, că vrei să ai aptitudini noi când vine vorba de tehnologie sau că pur și simplu îți place să știi cât mai multe lucruri din cât mai multe domenii (cam așa sunt eu 😁), îți recomand să arunci o privire peste sesiunile de instruire gratuită Microsoft Virtual Training Days.

Cursurile sunt gândite atât pentru începători, cât și pentru cei inițiați sau avansați și acoperă domenii ca: Microsoft Azure (serviciul de cloud de la Microsoft, cu zeci de soluții și addon-uri, lucru care îl face pretabil pentru o gamă largă de nevoi de business), Microsoft 365SecurityDynamics 365 (platforma de Resource Planning și Customer Relationship Management de la Microsoft) sau Power Platform (platforma de app development de la Microsoft).

Sesiunile de training sunt gratuite, au loc în limba engleză (cu subtitrare în română) și sunt împărțite pe mai multe zile. Poți verifica aici lista cursurilor și zilele în care se desfășoară în lunile decembrie și ianuarie.

Mai mult, după ce parcurgi cursurile care te interesează poți obține și certificări Microsoft pentru ele. O parte dintre certificări le vei putea obține gratuit, iar pe altele le poți obține la prețuri cu discount substanțial, în urma parcurgerii cursurilor cu ocazia Microsoft Virtual Training Days. Poți vedea lista certificărilor și a prețurilor lor dând click aici.

Când mi-am descoperit eu pasiunea pentru tehnologie și am început să învăț să fac website-uri mi-ar fi plăcut să am acces gratuit la o serie de cursuri care să mă învețe rapid ce trebuie să știu, astfel încât să nu mai fiu nevoit să pierd sute de nopți căutând și încercând.

Cred că avantajul training-urilor de acest gen este că sumarizează pentru tine tot ce e important de știut în domeniile menționate mai sus, astfel încât să poți porni la drum cu un pachet de cunoștințe suficient de mare încât să găsești un job în domeniu sau să avansezi în carieră. Sau, dacă alegi să urmezi cursurile de Fundamentals, vor fi tot ce-ți trebuie ca să-ți dai seama dacă domeniul respectiv e pentru tine sau nu.

Îți propun să verifici lista de cursuri de aici și să te înscrii la cele care te interesează. După înscriere vei fi înștiințat pe mail când începe exact cursul și ce pagină trebuie să accesezi ca să-l urmezi.

Spor la învățat!

Microsoft oferă o serie de cursuri și certificări gratuite. Uite despre ce e vorba 1 | Cristian Florea

Leave a Reply