Află cum poți integra Inteligența Artificială în compania ta la evenimentul Microsoft Envision Romania

Anunțul e că Microsoft organizează a 11-a ediție a evenimentului Microsoft Envision Romania și, cu ocazia asta, poți afla ce modalități ai la dispoziție pentru a integra sitemele de Inteligență Artificială în compania ta, dar și ce alte unelte ai la dispoziție pentru a face ca tehnologia să fie mai prezentă în business-ul tău. Evenimentul are loc pe 29 martie 2023, iar înscrierile se fac aici.

De unsprezece ani de zile, Microsoft Envision Romania adună într-un singur loc cele mai importante voci din mediul de business, dar și reprezentanți ai sectorului public sau ai startup-urilor românești, iar în fiecare an sunt abordate pe scenă subiecte noi, actuale, pentru reprezentanții business-urilor din România, dar și pentru profesioniștii din IT.

Un studiu realizat recent de PwC arată că aproape jumătate dintre liderii companiilor din Europa Centrală și de Est consideră că organizațiile lor nu vor mai fi viabile din punct de vedere economic peste un deceniu, dacă nu-și vor transforma afacerile. De aceea sunt importante investițiile în tehnologii digitale avansate, precum cloud și AI sau în soluții de automatizare.

Iar ca să investești în astfel de tool-uri, trebuie întâi să le cunoști capabilitățile și să înțelegi în urma unor studii de caz ce pot face ele pentru compania ta.

Și tocmai de-aia cred că e important să participi la Microsoft Envision Romania, pentru că vei lua pulsul noilor tehnologii utile în business și-ți vei putea pregăti mai ușor planul de investiții pentru viitor.

Iată și câteva subiecte culese din agenda evenimentului:

  • Technology powering economic output
  • Building a business with OpenAI’s Large Language Models (LLMs)
  • LinkedIn Economic Graph and the Future of Work
  • Reshaping Financial Services through Digital Innovation: Trends, Challenges, and Opportunities

Mai mult, vei avea parte și de studii de caz ale companiilor din România care au integrat deja tehnologiile Microsoft în flow-ul lor de zi cu zi și vei afla cum le-a ajutat acest lucru.

Evenimentul va fi deschis de Bogdan Putinică, General Manager Microsoft România, care va vorbi despre modul în care organizațiile pot genera mai multă valoare prin investiții în tehnologie, dar și despre oportunitățile pe care România le creează și rolul pe care industria IT îl are în dezvoltarea durabilă a țării.

În încheiere îți recomand să arunci o privire peste agenda completă a evenimentului și să te înscrii cât mai repede, pentru că numărul de locuri este limitat.

Află cum poți integra Inteligența Artificială în compania ta la evenimentul Microsoft Envision Romania 1 | Cristian Florea

Leave a Reply