Când mergi prin țară, îți recomand micul dejun de la Rompetrol. Uite de ce

Când te plimbi prin țară, ai cel puțin două motive pentru care merită să te oprești să mănânci la o benzinărie: 1. e mai rapid decât o oprire la un restaurant; 2. ești sigur că produsele pe care la consumi sunt la fel de bune în orice colț al României ai fi. De cele mai multe ori, rapiditatea și siguranța calității produselor sunt de-ajuns pentru a te opri să iei micul dejun într-o benzinărie, nu?

Zilele trecute am fost alături de Irina, Cristian și Radu să testăm ofertele de mic dejun de la Rompetrol și, sincer să-ți spun, am rămas uimit de ce-am găsit, pentru că acolo au niște produse foarte bune, la un preț mic, de doar 9.5 lei fiecare. Practic, cu 9.5 lei mănânci destul de bine și primești și câte-o cafea sau câte-un cappucino la pachet. Și ai de ales dintre următoarele 4 variante de preparate:

Explicațiile foto sunt în felul următor:

 1. mix de fructe proaspete (kiwi, mere, banane, portocale și frunze de mentă) + croissant cu cereale + cappuccino;
 2. gem de căpșuni sau vișine + unt + croissant cu cereale + măr roșu sau verde + espresso;
 3. cremă de brânză + cașcaval feliat + măsline + croissant cu cereale + cappuccino;
 4. omletă cu bacon și brânză + măsline negre + mini-salată de legume (de morcovi și castraveți) + croissant cu cereale + espresso.

Apropo, acele croissante sunt făcute cu unt, nu cu grăsime vegetală, lucru care reprezintă un plus, din punctul meu de vedere. Și sunt foarte moi și pufoase, ceea ce chiar aștepți de la un croissant, nu?

Îți dai seama că e o ofertă bună și dacă te gândești că pentru un espresso plătești în mod normal 4 lei, iar dacă vrei cappucino, e nevoie de 6 lei. Cu câțiva lei în plus, le primești alături de o porție de mâncare sănătoasă. Sună bine, nu?

De menționat e și faptul că produsele de mai sus se găsesc pe tot parcursul zilei, chiar dacă ele sunt gândite pentru micul dejun. Deci nu ești limitat în niciun fel de ora la care ajungi la Rompetrol. Dacă te trezești la 12:00 și pornești la drum, te poți opri la 13:00 pentru un mic dejun fără nicio problemă.

Iar dacă vrei să mănânci și un desert, uite ce ne-a fost recomandat nouă:

oferta micul dejun rompetrol

Pentru mine, atracția principală a fost reprezentată de acele macarons, care sunt delicioase și costă doar 2,5 lei fiecare. Sunt produse în România, de o echipă condusă de patiseri francezi. Totodată, sunt realizate după o rețetă originală, cu făină de migdale și ganache din ciocolată de origine, plus frișcă naturală, produsă în Franța. Asta le face, printre altele, gluten free. Iar începând cu 1 decembrie se vor găsi în stații și câteva sortimente noi, de sărbători: amarena, tiramisu, ciocolată cu lapte, portocală, măr și scorțișoară. Tot de la 1 decembrie intră și oferta de 4 + 1 macarons la doar 10 lei, ca să poți gusta toate cele 5 sortimente noi cu doar 10 lei.

În ceea ce privește brioșele și gogoșile, să știi că din decembrie intră în meniu și câte-un sortiment nou din aceste produse: Christmas donut și Brioșa cu ciocolată și portocale, care merită încercate. :D

Iar tot ce ți-am povestit mai sus se găsește în orice Rompetrol din țară, la orice oră ai ajunge acolo. ??

5 Comments

 1. Gabryell 22 noiembrie 2016
  • Cristian Florea 24 noiembrie 2016
 2. Remus Iliescu 25 noiembrie 2016
  • Cristian Florea 25 noiembrie 2016
   • Alexandar 28 noiembrie 2016

Leave a Reply