O să prezint un proiect interesant la Future of Media 2016

Update: Din păcate, o să mai amânăm lansarea proiectului și nu va mai fi făcută la Future of Media.

Pe 24 noiembrie 2016 are loc la Hotel Ramada din București conferința Future of Media, cel mai important eveniment din România dedicat noutăților din media, advertising, online publishing și mobile.

La Future of Media am mers în fiecare an pentru a învăța de la cei mai buni oameni din online care sunt trendurile în materie de media. Mi se pare foarte important să știm ce e nou în domeniul în care activăm, pentru a ne fi mai ușor să ne adaptăm cât mai rapid schimbărilor. Online-ul, în general, se schimbă extrem de rapid, iar evenimentele de acest gen ne ajută să nu rămânem în urmă. Mai mult decât atât, e o ocazie excelentă de a cunoaște persoanele care caută continuu să inoveze în online-ul românesc.

În acest an, Future of Media e special pentru mine, pentru că sunt unul dintre speakerii din program. Voi avea o intervenție în sesiunea în care se vorbește despre strategii de marketing și abordări inovatoare. N-o să-ți dau mai multe detalii despre ce voi anunța, pentru că nu vreau să stric surpriza. Important e că încă te poți înscrie la Future of Media aici, cu mențiunea că bloggerii au acces grauit. :D Iar dacă ești curios cine sunt ceilalți vorbitori din program, uite aici o fotografie cu toți.

speakeri future of media

Ne vedem acolo, da?

Leave a Reply