Nu vreau să îţi răpesc mai mult de un minut cu articolul acesta

Am scris acum câteva zile 5 motive atipice pentru care e bine să faci sport. Unii au spus că-i folositor, alţii au zis că li se pare o aberaţie. Celor de la smartatletic, spre exemplu, li s-a părut ok.

De-aia, în urma unei jurizări, am ajuns în finala concursului de pe blogul lor. Acum a început perioada de votare, iar dacă ţi-a plăcut articolul şi crezi că merită apreciat, tare m-aş bucura să primesc un vot din partea ta.

Tot ce trebuie să faci este să intri aici şi să votezi articolul meu din sondajul respectiv. Dacă la sfârşit am cele mai multe voturi, câştig o bicicletă pe care mi-o doresc tare mult, pentru că, spre deosebire de bătrânica mea cursieră, cu bicicleta asta pot merge şi pe drumuri mai rele, nu doar pe şosea.

O să vă rămân recunoscător pentru ajutorul vostru (dacă mai spuneţi şi prietenilor, rămân veşnic recunoscător) şi promit să mă revanşez cândva, cumva, numa’ să-mi spuneţi cum.

Mulţumesc!

Lasă un comentariu

18 comentarii

 • Pato Basil 30 Iul 2013, ora 14:14

  succes! Ai votul meu.

 • psi 30 Iul 2013, ora 15:14

  votat! ;)

 • omulvaly 30 Iul 2013, ora 16:38

  si tu ce dai ? Pui la bataie cursiera la un pret bun ? :D

 • Gabriel Ursan 31 Iul 2013, ora 00:15

  Vot, share și tot ce trebuie. Organizatorii trebuie să fie atenți pentru că sondajele prin Poll Daddy pot fi șmenuite ușor. Mult succes Cristi!

 • Soacra 31 Iul 2013, ora 00:24

  Bolduiteste acel „aici”… se vede destul de greu ca acolo este link-ul

 • Alex 1 Aug 2013, ora 00:54

  Ai si votul meu, succes!

 • Ciprian 1 Aug 2013, ora 01:39

  Ai şi votul meu. Mult succes! Să sperăm că rămâi tot la ciclismul de asfalt, chiar dacă te faci şi cu un Felt.

  • Cristian Florea 2 Aug 2013, ora 08:39

   Mulţumesc! Ciclismul de asfalt oricum e prima dragoste, deci rămân şi la el.

 • Carmen 1 Aug 2013, ora 14:45

  Articolul tau a fost bun, mai ales ca a promovat ceva ce multi au uitat sa mai faca! Succes!

 • Tania 1 Aug 2013, ora 20:30

  Buna! Doresc sa-ti spun ca eu studiez biblia cu martorii lui Iehova si singurul adevar pe care l-ai spus este ca martorii se intalnesc saptamanal: dar, de doua ori, nu de trei, la Sala Regatului– care nu este un templu ci o cladire care respecta normele bibliei, la fel ca martorii.–Informatia ta despre moarte este gresita, deoarece martorii nu pot sa spuna ceva ce nu este scris in biblie, iar in biblie se spune ca nu exista rai si iad, iar cand oamenii mor, nu mai stiu nimic, ca intr-un somn adanc, in seol(ecleziastul 9:5,6,10). In schimb, biblia iti vorbeste despre inviere si cum va fi dupa aceea. Iti las doar un singur exemplu –Isaia 65:21-24. Daca doresti sa intelegi mai bine subiectul, pune-te(din curiozitate) in contact direct cu Martorii lui Iehova, nu cu terte persoane care au auzit de colo, colo vorbe despre martori. Sper sa-ti fi fost de folos in nelamurirea ta. Tania