Allview a lansat o oglindă inteligentă și alte produse Internet of Things

Așa cum am mai spus, îmi place că ușor-ușor apar tot mai multe branduri care dezvoltă produse care ne aduc mai aproape de Internet of Things, adică o lume în care cam tot ce avem în casă e conectat la internet și poate fi controlat de pe smartphone. Zilele trecute, Allview a anunțat că intră pe piața din România cu produse din gama Siebo, care conțin niște gadgeturi foarte interesante.

Avem camere de supraveghere care se aprind când e declanșat un senzor sau pe care le poți controla de la distanță, senzori de fum, de gaz, senzor multifuncțional (care îți poate spune temeratura, umiditatea sau luminozitatea încăperii în care este instalat) și, ceea ce mi se pare cel mai tare: o oglindă inteligentă, care îți arată vremea, ultimele știri, cele mai recente notificări din rețelele sociale și îți permite chiar să efectuezi apeluri video în timp ce ești în fața ei. E fix ca oglinzile alea pe care le vedeam prin filmele SF, în care oamenii urmăreau calendarul sau notificările pe care le aveau în timp ce se spălau pe dinți.

O să-ți arăt un filmuleț în care sunt explicate, pe scurt, funcționalitățile produselor introduse recent de Allview. Dacă vrei să citești mai multe despre ele, te invit aici, iar informații despre prețuri găsești aici.

Leave a Reply