Felicitări, Olympus, pentru că susțineți adevărații învingători!

Dacă urmărești ce mai scriu pe Facebook, probabil ai văzut deja că am fost la aeroport să întâmpin cei 12 sportivi români care au luptat la Jocurile Paralimpice de la Rio pentru medalii. Avem o singură medalie câștigată la această ediție de Jocuri Paralimpice, adusă acasă de către Alex Bologa, sportivul nevăzător care a obținut bronzul la judo, la categoria 60 de kilograme. Dincolo de această medalie, avem 12 campioni. Români care, în ciuda greutăților pe care le au, reușesc să ne învețe zi de zi ce înseamnă munca, sacrificiul și mai ales dorința de reușită.

Înainte să vină sportivii, era un domn în aeroport care a citit pe o pancartă mesajul „Suntem mândri de voi” și ne-a întrebat despre cine e vorba și de cine suntem atât de mândri. I-am zis că-i așteptăm pe românii care au participat la Jocurile Paralimpice de la Rio, iar fața lui s-a luminat brusc și a zis: Da, ei merită susținuți. Merită toate încurajările noastre. Chiar suntem mândri de ei!

Apoi a rămas o perioadă printre noi, ca să-i aștepte și el pe sportivi și să ia o doză de energie de la ei. Pentru că după o astfel de întâmpinare nu poți să nu te schimbi și să nu-ți dorești și tu să faci mai mult. Felicitări tuturor sportivilor care ne-au reprezentat la Rio și felicitări Olympus, pentru că ai ales să-i susții pe sportivii români și la această ediție de Jocuri Paralimpice!

Susținem adevărații învingători! Sportivii români se întorc de la Jocurile Paralimpice de la Rio. #SustinemAdevaratiiInvingatori

Posted by Cristian Florea on Wednesday, September 21, 2016

Leave a Reply