Particip la Manifest şi vreau să văd şi cititori ai blogului acolo

Duminica asta, pe 11 noiembrie, se organizează Manifest, un proiect marca Motivonti (cei care au organizat şi reCreiere).

„Attitude is a little thing that makes a big difference”

Particip la Manifest şi vreau să văd şi cititori ai blogului acolo 1 | Cristian FloreaFiecare dintre noi este (mai mult sau mai puţin) conştient de faptul că trebuie să-şi schimbe atitudinea la un moment dat, dar s-o facă în aşa fel încât să-l avantajeze, că până la urmă asta urmărim cu toţii. Fiecare dintre noi ar trebui să aibă ocazia de a-şi scrie un manifest care să-i schimbe viaţa (în sensul pozitiv, bineinţeles). Iar pentru că lucrurile astea nu se învaţă stând în faţa calculatorului, vă invit alături de mine duminică, de la ora 15:00, la JCC, Bucureşti – Str. Popa Soare nr. 18.

Sunt adeptul ideii „învăţăm împreună”, de-aici şi invitaţia mea. Dacă mă voi întâlni cu unul dintre cititorii mei la evenimentul de duminică, mă voi simţi împlinit, iar asta pentru că îmi voi da seama că n-am scris articolul ăsta degeaba.

Acum mă întreb cine o să fie ajutat în urma evenimentului: eu, pentru că reuşesc să-mi cunosc o parte din cititori, sau voi, pentru că veţi învăţa ceva?

Un exemplu de manifest puteţi vedea aici, iar detalii despre eveniment (cu tot cu formular de înscrierea) găsiţi aici.

Aşadar, cu cine mă văd duminică acolo?

One Response

  1. Ana- 8 noiembrie 2012

Leave a Reply