Pe 4 septembrie are loc cel mai mare Instameet din Bucureşti

Deşi pentru mulţi Instagramul e o joacă, sunt nişte oameni care-l văd ca pe un tool excelent de socializare şi dezvoltare. În ianuarie am fost la primul Instameet din Bucureşti şi-am plecat foarte încântat de-acolo. Atunci s-au pus bazele unei comunităţi foarte faine de iubitori de Instagram care organizează întâlniri din când în când. Am încercat să ajung la cât mai multe dintre ele şi de fiecare dată am plecat de-acolo cu mai multe cunoştinţe legate de reţeaua asta socială.

Acum întâlnirile trec la următorul nivel, pentru că pe 4 septembrie se va organiza un Instameet care are şi un fel de sponsor. Pe scurt, cei de la Hotel Capitol au fost dispuşi să-şi pună clădirea veche de 100 de ani la dispoziţie pentru pozat. Mai mult, cea mai bună poză cu hotelul o să fie premiată. Bineînţeles, nu asta face întâlnirea de pe 4 septembrie cel mai mare Instameet din Bucureşti, ci faptul că de această dată vor veni şi câţiva invitaţi din afara Bucureştiului.

Mai multe nu spun, ca să păstrez misterul. Găseşti în poza de mai jos detaliile legate de locul şi ora întâlnirii, iar aici sunt informaţii direct de la organizatori.

cel mai mare instameet din Bucuresti

Nu facem discriminare pe baza numărului de followeri, deci oricât de nou ai fi pe Instagram, te aşteptăm cu noi pe 4 septembrie. :D

Foto: Alex Dascălu

4 Comments

  1. Irina Bărăgoi 22 august 2014
    • Cristian Florea 22 august 2014
  2. Pato Basil 22 august 2014
    • Cristian Florea 22 august 2014

Leave a Reply