Înregistrează un mesaj #PentruMâine și ajuți un copil să înceapă clasa a IX-a

Despre programul „Vreau în clasa a IX-a” v-am mai spus. Chiar am scris o scrisoare la un moment dat. Către mine, cel din clasa a IX-a, în care îmi dădeam câteva recomandări despre atitudinea pe care ar fi bine s-o am în legătură cu liceul.

Programul „Vreaun în clasa a IX-a” ajută elevi cu situații materiale precare să înceapă liceul și să aibă cele trebuincioase pentru acest parcurs: începând de la cazare și masă și continuând cu ghiozdane, rechizite, manuale, sprijin pentru a putea participa la concursuri școlare etc.

Cei de la Orange au lansat recent o platformă de responsabilitate socială prin intermediul căreia pregătesc diverse provocări pentru public, iar Orange își asumă să susțină anumite cauze în schimbul implicării oamenilor în rezolvarea acelor provocări.

Spre exemplu, provocarea de acum este să înregistrezi un mesaj video de 30 de secunde în care să răspunzi la întrebarea „Ce poți face azi #PentruMâine cu ajutorul tehnologiei?”. După ce înregistrezi mesajul, încarcă-l aici, iar Orange va dona în numele tău o bursă de o lună de zile adolescenților din cadrul programului „Vreau în clasa a IX-a”. Cu cât strângem mai multe mesaje, cu atât se vor face mai multe donații.

Totodată, fiecare persoană care încarcă un mesaj are șansa de a câștiga unul dintre cele 3 laptopuri Lenovo Yoga Book prin tragere la sorți. Detalii găsești aici.

Hai să ajutăm. Într-o pauză de muncă folosește 30 de secunde pentru a răspunde printr-un clip video la întrebare. Mesajul tău îi va oferi unui copil șansa la educație.

pentru mâine - orange

Tags:

Leave a Reply