Îmi plac artiștii care încearcă lucruri noi. Alexandra Ușurelu pleacă în două turnee în paralel

Aseară am fost la Cărturești Carusel, probabil cea mai frumoasă librărie din București. Am ascultat pentru 30 de minute muzica Alexandrei Ușurelu, acompaniată de pian și harpă, apoi am rămas la povești. Scopul pastilei de concert de aseară a fost promovarea spectacolului care o să aibă loc pe 18 ianuarie la Teatrul Național din București. Problema a fost că tot aseară, înainte de concert, s-a vândut ultimul bilet la acest spectacol, motiv pentru care cei care s-au hotărât târziu că vor s-o asculte ar trebui să se intersecteze cumva cu vreun oraș cuprins în turneu sau să aștepte următorul concert din București.

Ideea despre care vorbeam în titlu, cea cu două turnee în paralel, mi se pare foarte tare. Alexandra va face câte-un concert scurt, ca cel de aseară, în 9 librării Cărturești din țară, apoi va susține câte-un concert cu tot ce trebuie (cu band și cvartetul de corzi Muse Quartet) în anumite orașe din România. Lista e următoarea:

Turneul ”Povestești și Călătorești la Cărturești”:

14 ianuarie: Cărturești Carusel

27 ianuarie: Cărturești Ploiești (Afi Palace)

28 ianuarie: Cărturești Brașov

10 februarie: Cărturești Suceava (Iulius Mall)

11 februarie: Cărturești Iași (Palas Mall)

17 februarie: Cărturești Constanța

24 februarie: Cărturești Cluj (Iulius Mall)

26 februarie: Cărturești Timișoara (Mercy)

29 februarie: Cărturești Arad (Atrium Center)

 

Turneul ”#PUR” cu Muse Quartet

18 ianuarie: Sala Mare a Teatrului National, Bucuresti

29 ianuarie: Temple, Brașov

13 februarie: No Limit, Buzău

14 februarie: Aula Bibliotecii Centrale Universitare, Iași

19 februarie: Phoenix, Constanța

27 februarie: Casa de Cultură, Oradea

28 februarie: Teatrul Maghiar de Stat, Timișoara

Practic, pastila de concert le va arăta oamenilor ce pierd dacă nu vin la spectacolul mare, dar are și rol de împrietenire cu cei care chiar apreciază ce face Alexandra. Și mi se pare o direcție foarte bună, ca strategie. Dacă reușești să ajungi la vreun concert de-al ei după ce ai citit pe blogul meu, spune-mi și mie. Chiar mi-ar plăcea să știu.

Iar dacă nu știi cine e Alexandra Ușurelu, te invit să asculți piesa asta, apoi mergi într-un concert din Cărturești (intrarea e gratis) ca să vezi cât de bine sună vocea ei și când o asculți live:

2 Comments

  1. Anca 16 ianuarie 2016
    • Cristian Florea 19 ianuarie 2016

Leave a Reply